Februar Menu

Rimmet torsk på cremet urtesauce

Serveres m/saltede agurker, sprøde havtorn flager, syltede havtorn og tallerkensmækkere

--o--

Helstegt Okseryg

Serveres m/kartoffelterrine, variation af oxideret skorzonerrødder, smørbagte persillerødder

Hertil sauce bordelaise

--o--

3 udvalgte oste

Serveres m/frugt kompot, sprøde flager og surt

--o--

Braiseret ananas

Serveres m/kokos flødeis, mynte marengs 

og lun karamel sauce

​2 retter

kr. 298,-

2 retter inklusiv vin menu

kr. 477,-

3 retter

kr. 358,-

3 retter inklusiv vin menu

kr. 607,-

4 retter

kr. 398,-

4 retter inklusiv vin menu

kr. 697,-

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

​Åbningstider​:

​Mandag-fredag: 11.00 - ca. 23.00

​Lørdag-søndag: 10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30) 

Åbningstider kan variere afhængig

 af vejr og gæster.

​Firmaoplysninger:

​Marselisborg Havnevej 46 B
​8000 Aarhus C

​Kontaktoplysninger:

​Telefon: 86 18 19 69
​E-mail: martino@martino.dk