​Barnedåb

​For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 15 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.

I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

​- Vi glæder os til at betjene Jer!

​​Italienske snacks

Italienske snacks serveres til velkomstdrinks eller efter gæstens ønsker

Vores kokke laver spændende italienske snacks 49,-

Brunch som buffet

(minimum 12 personer)

  • Scrambled eggs m/bacon
  • ​Ristede brunchpølser m/ketchup
  • ​Yoghurt m/müsli
  • ​3 slags italienske pølser m/garniture
  • ​3 slags oste m/tilbehør
  • ​Leverpostej m/svampe og bacon
  • ​Rullepølse m/sky og løg
  • ​Syltetøj og honning
  • ​Hjemmebagt brød
  • ​Smør

Pris pr. couvert 169,-

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

  • Pandekager – amerikanske eller almindelige
  • ​Røget laks m/rygeostcreme
  • ​Rygeostcreme m/purløg og rødløg
  • ​Røget laksetatar m/æbler og løg
  • ​Krydder frikadeller
  • ​Krydderpaté m/syltede agurker
  • ​Tærte m/spinat og laks
  • ​Tærte m/porre og løg
  • ​Små tiramisu-kager
  • ​Chokoladekage m/bær
  • Hjemmelavet nutella og pålægschokolade
  • Kanelsnegle
  • Mini croissant
  • ​Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

Sammensæt selv din festmenu: 3 ,4 eller 5 retter

Forretter:

Dampet laks

Dampet laks serveres m/citron creme, sprøde flager, variation af agurk og friske krydderurter

Letrøget torsk

Letrøget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af tomater og frisk fennikel

Fiske souffle

Souffle af lys fisk serveres m/sprød grønt, urte dressing, sprøde kerner og dild

​Skaldyrs risotto

Skaldyrs risotto serveres m/ havets fisk og skaldyr, kapers, syltede løg og dild

_______________

Carpaccio

Carpaccio af oksemørbrad m/modnet parmesan, grønne tomater og spæd salat

Hummersuppe

Skummende hummersuppe serveres m/cannelloni på tomatiseret fiskesouffle og friske urter

Vitello tonnato

​Kalveinderlår m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler, parmesan og havsalt

Bresaola

Bresaola serveres m/sprød salat, variation af æbler og sennep

_______________

Hovedretter:

Okseculotte

Rosastegt amerikansk okseculotte serveres m/souffle på årstidens grønt, bagte løg og kartoffel terrin

Farseret unghanebryst

Farseret unghane med trøffel og parmesan, basilikums souffle m/spæde grøntsager, pure og estragon glace

Oksemørbrad

Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffel terrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

Svinemørbrad

Helstegt svinemørbrad serveres m/sprød panchetta, majs, grov mos, tyttebær og monteret glace

________________

Oste:

Oste-tallerken

4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Pandestegt Taleggio

Pandestegt italiensk ost m/blommekompot, vanilje syltede løg og stegt rugbrød

_______________

Dessert:

Mazzerinkage

Mazzarinkage m/marengs toppe og marshmallows

Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Variation af chokolade

Kraftig ckokolade kage serveres m/mousse, gele, hjemmelavet fløde is, pyntet m/friske bær og sprøde flager

Hjemmelavede pandekager m/is

2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce og brændt hvid chokolade

Fragilité

Sprød fragilité m/ristede nødder. Serveres m/nougat creme, friske bær og citron melisse

_______________

”Gå-hjem” menu

Italiensk pølse/ostebord

Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Frikadeller m/kold kartoffelsalat

Hertil serveres agurkesalat, sennep, rugbrød og smør

Tarteletter

Tarteletter m/hønsekød i asparges

Lasagne

Klassisk italiensk lasagne m/lyst brød og tomat salat

Hotdogs

Klassiske almindelige eller franske hotdogs

Pris-oversigt

​               Menu Velkomst Snacks Kaffe ”Sødt” Cognac ”Gå-hjem” Samlet

3-retter 358,-       49,-       49,-      39,-      35,-     48,-       98,-           676,-

​4-retter 398,-       49,-       49,-      39,-      35,-     48,-       98,-           716,-

5-retter 438,-       49,-       49,-      39,-      35,-     48,-       98,-           756,-

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv deres arrangement

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.

Se menuerne længere oppe på siden

________________

Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________

”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

Buffet”

Serveres ved bordene på fade eller som buffet

(min. 15 couverter)

Forslag 1

  • Hø røget laks m/dild emulsion og syltede rødløg
  • Lammekølle m/persille og hvidløg
  • Helstegt kalvefilet m/kapers og urter
  • Årstidens grillede grøntsager
  • Tomatsalat m/oliven og mozzarella
  • Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing
  • Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette
  • Kartoffel kompot m/spinat og hvidløg
  • Tiramisu m/chokolade overtrukket ladyfingers
  • Hjemmebagt brød

​​​

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 2

  • Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrøds chips
  • Glaseret okse culotte m/sauce og urter
  • Farseret unghanebryst m/spinat
  • Årstidens kartoffel
  • Spæde salater m/skud, sprødt og årstidens grøntsager
  • Hvedekerne salat m/grillede peberfrugter, parmesanost og basilikum
  • Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette
  • 2 slags italienske oste m/sødt og sprødt
  • Hvid chokolade panna cotta m/syltede bær
  • Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 3

​​

Italiensk frokostbuffet

  • Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum
  • Vitello Tonnato m/tuncreme og kapers
  • Carpaccio m/rucolasalat, parmesan og oliven
  • 3 slags italienske pølser m/garniture
  • Helstegt rosmarin marineret okse culotte m/grillede peberfrugter, løg og krydderurter
  • Tomatsalat m/oliven og mozzarella
  • Pastasalat m/grillede grøntsager og friske urter
  • Kartoffelkompot m/spinat og hvidløg
  • 2 slags italienske oste m/sødt og sprødt
  • Små Tiramisu-kager
  • Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 4

​​

Dansk frokostbuffet

  • Hvide sild m/karrysalat
  • Fiskefilet m/hjemmelavet remoulade
  • Æg og rejer
  • Leverpostej m/bacon og svampe
  • Tarteletter m/hønskød i asparges
  • Lun mørbradbøf m/bløde løg
  • Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål
  • Frikadeller m/kartoffelsalat
  • Roastbeef m/peberrod og ristede løg
  • 2 slags ost
  • Brød, kiks og smør

Pris pr. couvert 298,-

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch

  • Scrambled eggs m/bacon
  • Ristede brunchpølser m/ketchup
  • Yoghurt m/müsli
  • 3 slags italienske pølser m/garniture
  • 3 slags oste m/tilbehør
  • Leverpostej m/svampe og bacon
  • Rullepølse m/sky og løg
  • Syltetøj og honning
  • Hjemmebagt brød
  • Smør

Pris pr. couvert 169,-

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

  • Pandekager – amerikanske eller almindelige
  • Røget laks m/rygeostcreme
  • Rygeostcreme m/purløg og rødløg
  • Røget laksetatar m/æbler og løg
  • Krydder frikadeller
  • Krydderpaté m/syltede agurker
  • Tærte m/spinat og laks
  • Tærte m/porre og løg
  • Små tiramisu-kager
  • Chokoladekage m/bær
  • Hjemmelavet nutella og pålægs chokolade
  • Kanelsnegle
  • Mini croissant
  • Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

Kaffe/the og “sødt”

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-

Praktiske – og generelle oplysninger

ved selskabsarrangementer – og "mad ud af huset"

Af hensyn til efterfølgende arrangementer er følgende sluttidspunkter gældende såfremt intet andet er aftalt.

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er inkluderet dagens blomster med dertil hørende lys og servietter. Såfremt der ønskes pyntet med friske blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. couvert efter nærmere aftale.

Ved "Mad ud af huset" er transportudgifterne inkluderet ved levering i en radius af 12 km. fra Marselisborg Havn ved minimum 15 couverter.

Såfremt ikke andet står anført på vor bekræftelse er DRC's standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. 

Se drc´s hjemmeside www.d-r-c.dk

Der tages forbehold for fejl og mangler i materialet.

Ret til pris- og menu ændringer forbeholdes, helt frem til reservationsdagen.​

​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

​Åbningstider​:

​Mandag-søndag: 10.00 - 23.30
​(Køkkenet lukker 21.30)

​Firmaoplysninger:

​Marselisborg Havnevej 46 B
​​8000 Aarhus C

​Kontaktoplysninger:

​Telefon: 86 18 19 69
​E-mail: martino@martino.dk