Reception​

I hyggelige og lækre lokaler, tilbyder vi festarrangementer fra 20 – 200 personer.​

Det skal blive en dag der huskes, hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst eller den helt store festdag, et kursus/møde eller andet.

For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 15 personer.​

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.

I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

- Vi glæder os til at betjene Jer!

Kanapé-menu

Mindste levering 20 couverter.

Vælg selv Deres Receptions menu, min. 5 stk.

Ønsker De flere retter til receptionsmenuen, kan disse tilkøbes for 25,00 kr. ekstra pr. ret.

Rørt lakse tatar m/fritteret porrer på rugbrøds chips

Rosmarin stegt lammekortelet m/estragon mayonnaise

Okserilette i butterdej m/timian, syltede kartofler og aioli

Små crostini m/tomat eller svampe

Langtidsstegt svinenakke m/urte mayonnaise

Martino’s hummerpølser m/tomatsalsa

Kalveinderlår m/tuncreme og kapers

Polenta fritter m/estragon mayonnaise

Hvidløgsstegte tigerrejer m/aioli og lime

Røget laks m/rygeostecreme

Røgede kartofler m/hytteost

Martino’s krydderpølser og sennep

1 italiensk ost m/tilbehør

Kraftig chokoladekage m/karamel

Små Tiramisu-kager

Hvid chokolade knas

3 stk. blandet sødt til kaffen

Pris pr. couvert 125,-​

Pintxos-menu

Mindste levering 20 couverter.

Vælg selv Deres Receptions menu, min. 5 stk.

Ønsker De flere retter til receptionsmenuen, kan disse tilkøbes for 25,00 kr. ekstra pr. ret.

Crostini m/tomat

Crostini m/svampe

Tigerrejer m/senneps creme og oliven

Fiskerilette m/dild emulsion og kapers

Sardiner m/æg, tomat, oliven og sød chili

Røget laks m/rygeost og ørredrogn

Gravad helleflynder m/chili og persille

Fritterede rejer m/dild og soltørrede tomater

Røget vagtelæg m/svampe creme og brunede løg

Okserilette m/estragon og kapers

Svinenakke m/sort trøffel i butterdej

Parmaskinke m/tomat og oliven

Stuvede svampe i butterdej

Gedeost m/rødbede og peberrod

Martino’s krydderpølser og sennep

Ost og syltede nødder

Kartoffel croucetter m/sort trøffel mayonnaise

Hønsesalat m/fritterede porrer

Grillet oksemørbrad m/kapers, løg og aioli

Mozzarella, tomat og basilikum

Små tiramisu kager

3 stk. blandet sødt til kaffen

Pris pr. couvert 125,-​

Praktiske – og generelle oplysninger

Ved selskabsarrangementer – og "mad ud af huset"
Af hensyn til efterfølgende arrangementer er følgende sluttidspunkter gældende såfremt intet andet er aftalt.

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er inkluderet dagens blomster med dertil hørende lys og servietter. Såfremt der ønskes pyntet med friske blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. couvert efter nærmere aftale.

Ved "Mad ud af huset" er transportudgifterne inkluderet ved levering i en radius af 12 km. fra Marselisborg Havn ved minimum 15 couverter.
Såfremt ikke andet står anført på vor bekræftelse er DRC's standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister med mere.

​Åbningstider​​

Mandag-fredag:​  10.00 - ca. 23.00​

​Lørdag-søndag:  10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30)

Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.​

Restaurant Martino ApS

​Marselisborg Havnevej 46 B

​8000 Aarhus C

CVR: 38749978

​​86 18 19 69

martino@martino.dk​

facebook-logo

Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

​KONTROLRAPPORT

​SE FØDEVARESTYRELSENS  KONTROLRAPPORT

KIG INDENFOR

SE HER