Menukort

​​Italienske snacks

Italienske snacks serveres til velkomstdrinks eller efter gæstens ønsker 49,-

Sammensæt selv din festmenu: 3, 4 eller 5 retter

Stående forret:

(vælg 4 stk. kanapéer efter eget ønske)

1. Bruchetta m/tomat og basilikum

2. Polentafritter m/aioli

3. Hummerpølse m/tomatsauce og sprøde flager

4. Røget lakse tatar i butterdej

5. Okserilette på toasted brød m/syltede løgskaller og estragon creme

6. Rosmarin stegt lammekortelet m/estragon creme

7. Langtids stegt svinenakke m/urtemayonnaise

Tilvalg pr. stk. 25.-

Forretter og mellemretter:

Skindstegt Rødfisk

Skindstegt Rødfisk serveres i fiskefumé på kål juice m/spidskåls 

sauté og hasselnødder

Let røget torsk

Let røget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af 

tomater og frisk fennikel

Rørt lakse tatar

Rørt laksetatar på salat bund m/urtemayonnaise, syltede løg, 

sprøde kerner og dild

Gravad laks

Gravad laks m/Martino´s rygeost, vanilje syltede perleløg, radise crudité og sprøde croutons

Carpaccio

Carpaccio af okse serveres m/modnet parmesan, grønne tomater og spæd salat

Hummersuppe

Skummende hummersuppe serveres m/bagt torsk og hvidvinsdampede blåmuslinger

Vitello tonnato

Kalveinderlår m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler, parmesan og havsalt

_______________

Hovedretter:

Oksehøjreb u/ben

Rosastegt højrebsfilet serveres m/souffle på årstidens grønt, bagte løg og kartoffel terrin

Helstegt Poussin

Helstegt Poussin serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce

Oksemørbrad

Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffel terrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

Kalvesteg stegt som vildt

Kalvestegt stegt som vildt serveres m/syltede tyttebær, æbler m/gelé, waldorfsalat, brunede kartofler og vildt sauce

​________________

Oste:

Oste-tallerken

4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Dybtstegt Mozzarella

Dybtstegt mozzarella m/oliven, basilikum og blomme kompot

_______________

Dessert:

Mazzerinkage

Mazzerinkage m/marengs toppe og marshmallows

Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Chokolade kuglen

Martino’s chokolade kugle fyldt med mousse, is og knas

Hjemmelavede pandekager m/is

2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce

og brændt hvid chokolade

Cheesecake

Cheesecake på røde bær serveres m/ristede nødder, nougat creme, friske røde bær og citron melisse

​​

_______________

​​

”Gå-hjem” menu

Italiensk pølse/ostebord

Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Frikadeller m/kold kartoffelsalat

Hertil serveres agurkesalat, sennep, rugbrød og smør

Tarteletter

Tarteletter m/hønsekød i asparges

Hotdogs

Klassiske hotdogs med det hele

Italiensk urtesuppe

Italiensk urtesuppe m/kødboller og ristede panchetta tern

Pris-oversigt

​ Menu Velkomst Snacks Kaffe ”Sødt” Cognac ”Gå-hjem” Samlet

3-retter 358,- 49,-  49,-  39,-  35,-  48,-  98,-   676,-

​4-retter 398,- 49,-  49,-  39,-  35,-  48,-  98,-   716,-

5-retter 438,- 49,-  49,-  39,-  35,-  48,-  98,-   756,-

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv deres arrangement

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.

Se menuerne længere oppe på siden

________________

Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________

”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

”Buffet”

Serveres ved bordene på fade eller som buffet

(min. 15 couverter)

Forslag 1

Hø røget laks m/dild emulsion og syltede rødløg

Kyllingeroulade m/hvedekerner og hvidløg

Helstegt kalvefilet m/stegte svampe

Årstidens grillede grøntsager

Tomatsalat m/oliven og mozzarella

Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing

Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette

Råstegte kartoffel m/spinat og hvidløg

Tiramisu m/chokoladeovertrukket ladyfingers

Hjemmebagt brød

​​​

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrøds chips

Glaseret okse culotte m/sauce og urter

Farseret unghanebryst m/spinat

Råstegte kartofler m/persille, ristede græskarkerner og panchetta

Spæde salater m/hvedekerner, tomater på stilk, parmesanost og basilikum

Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Karamel panna cotta m/syltede bær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 3

​​

Italiensk frokostbuffet

Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum

Kalveinderlår m/tuncreme og capers

Carpaccio m/rucolasalat, parmesan og oliven

3 slags italienske pølser m/garniture

Helstegt rosmarin marineret okseculotte m/grillet grønt, løg og krydderurter

Tomatsalat m/oliven og mozzarella

Polenta fritter m/estragon mayonnaise

Ovnstegte kartofler m/svampe og rosmarin

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Små Tiramisu-kager

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 4

​​

Dansk frokostbuffet

​Martino’s marinerede sild m/karrysalat

Fiskefilet m/remoulade

Æg og rejer

Leverpostej m/bacon og svampe

Tarteletter m/høns og asparges

Lun mørbradbøf m/bløde løg

Ribbensteg m/ rødkål

Frikadeller m/kartoffelsalat

Roastbeef m/peberrod og ristede løg

2 slags ost

Brød, kiks og smør​

Pris pr. couvert 329,-

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon

Martino’s krydderpølser m/ketchup

Yoghurt m/müsli

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Rullepølse m/sky og løg

Syltetøj og sirup

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

​Brunchpandekager

Martino’s gravad laks m/rygeostcreme

Krydder frikadeller

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porre og løg

Små tiramisu-kager

Chokoladekage m/bær

Blåbær muffins

Mini croissant

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

Brunch – ”Tidlig frokost buffet”

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Frikadeller m/marineret kartoffelsalat og krydderurter

Rullepølse m/sky og løg

Tærte m/porre og løg

Brunch pandekager m/sirup

Chokoladekager m/bær

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert 249,-

Kaffe/the og “sødt”

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

​Åbningstider​:

​Mandag-fredag: 11.00 - ca. 23.00

​Lørdag-søndag: 10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30) 

Åbningstider kan variere afhængig

 af vejr og gæster.

​Firmaoplysninger:

​Marselisborg Havnevej 46 B
​8000 Aarhus C

​Kontaktoplysninger:

​Telefon: 86 18 19 69
​E-mail: martino@martino.dk