​BARNEDÅB​

​For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

​Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 15 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.​

I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

​- Vi glæder os til at betjene Jer!​​

BUFFET

Serveres ved bordene på fade eller som buffet

(min. 15 couverter)

​Forslag 1

Letsaltet tuntatar, æbler, rødløg, koriander, dild, æggeblomme, emulsion og syltede rødløg

Fyldt unghane m/spinat og hvidløg

Helstegt kalvefilet m/stegte svampe

Årstidens grillede grøntsager

Tomatsalat m/oliven, basilikum og mozzarella

Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing

Kold krydder pasta m/pesto, soltørrede tomater, parmesan, mozzarella og frisk basilikum

Råstegte kartofler m/spinat og hvidløg

Tiramisu m/chokoladeovertrukket ladyfingers og kakao

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrødschips

Glaseret okseculotte m/skysauce og urter

Farseret lammekølle m/solmodne tomater og basilikum

Råstegte kartofler m/persille, ristede græskarkerner og panchetta

Spæde salater m/hvedekerner, tomater, syltede tomater, parmesanost og basilikum

Noggie m/tomat, løg, basilikum og spæde urter

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Karamel pannacotta m/syltede bær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 3 – Italiensk Frokost buffet

​​

Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum

Vitello Tonnato – kalvekød m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler og parmesan

Kold krydder pasta m/pesto, soltørrede tomater, parmesan, mozzarella og frisk basilikum

3 slags italienske pølser m/garniture

Helstegt rosmarin marineret okseculotte m/grillet grønt, løg og krydderurter

Tomatsalat m/oliven, basilikum og mozzarella

Ovnstegte kartofler, løg m/rosmarin, trøffelolie og havsalt

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Små Tiramisukager

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

​​​

Brunch som buffet

(min. 15 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon

Martino’s krydderpølser m/ketchup

Yoghurt m/müsli

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Rullepølse m/sky og løg

Syltetøj og sirup

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

​​

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

​Brunchpandekager

Røget laks m/rygeostcreme

Krydder frikadeller

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porre og løg

Små tiramisu-kager

Chokoladekage m/bær

Mini croissant

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

​​​

Kaffe/the og “sødt”

​Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the/mælk/juice/vand ad libitum, pax 79,-​

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-​

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-​​​

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – ca. 23.00
KL. 11.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.