​FØDSELSDAGSSELSKAB​

​I hyggelige og lækre lokaler, tilbyder vi festarrangementer fra 15 – 160 personer

​Det skal blive en dag der huskes, hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst eller den helt store festdag, et kursus/møde eller andet.

For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 15 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.

​I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

​​

​- Vi glæder os til at betjene Jer!​​​

​SAMMENSÆT DIN FESTMENU: 3, 4 ELLER 5 RETTER

Stående forret:

(vælg 4 stk. kanapéer efter eget ønske)

1. Crostini m/tomat og basilikum

2. Kartoffel chips m/artiskokcreme, parmaskinke og parmesanost

3. Fyldt champignon m/hvidløg, tomat og mozarella

4. Rørt laksetatar i butterdej m/purløg og syltede sennepsfrø

5. Kalveculotte på toasted brød m/syltede løgskaller og estragon mayo

6. Rosmarinstegt lammekotelet m/estragon creme og syltede perleløg

7. Langtidsstegt svinenakke m/trøffelmayo og hvidløgschips​​

Tilvalg pr. stk. 25.-

Forretter og mellemretter:

​Skindstegt laks

Skindstegt laks serveres i fiskefumé på kål juice m/spidskåls sauté og hasselnødder​

Letrøget torsk

Let røget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af tomater og frisk fennikel

Rørt tuntatar

Rørt tuntatar på salat bund m/urtemayonnaise, syltede løg, sprøde kerner og dild

Stegte kammuslinger

Stegte kammuslinger m/Martino´s rygeost, vanilje syltede perleløg, radise crudité og sprøde croutons

Hummersuppe

Skummende hummersuppe serveres m/bagt torsk og hvidvinsdampede blåmuslinger

Vitello tonnato

Kalvekød m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler og parmesan​​

_______________

​Hovedretter:

​​

Rosastegt højrebsfilet

Rosastegt højrebsfilet serveres m/souffle påårstidens grønt, bagte løg og kartoffelterrine

Fyldt unghanebryst

Fyldt unghanebryst serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce

Oksemørbrad

Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffelterrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

​________________

Oste:

Oste-tallerken

4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Grillet tallegio

Mørk balsamico, sprøde pecorino chips og blommekompot​

_______________

Dessert:

Mazzerinkage

Mazzerinkage m/marengs toppe og marshmallows

Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Chokolade kugle

Martino’s chokolade kugle fyldt med bær mousse, is og knas

Hjemmelavede pandekager m/is

2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce

og brændt hvid chokolade

Martinos chokoladekage

Chokolagekage m/hvid chokolademousse, frugtsorbet, marinerede bær og rød skovsyre​

​​

_______________

”Gå-hjem” menu

Italiensk pølse/ostebord

Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Italienske frikadeller m/salvie, hvidløg og oliven

Hertil serveres råstegte kartofler m/tomat salsasauce​

Tarteletter

Tarteletter m/hønsekød i asparges

Hotdogs

Klassiske hotdogs med det hele

Italiensk urtesuppe

Italiensk urtesuppe m/kødboller og ristede panchetta tern

Pris-oversigt

​​ Menu Velkomst Snacks Kaffe ”Sødt” Cognac ”Gå-hjem” Samlet

3-retter 358,- 49,- 49,- 39,- 35,- 49,- 98,- 676,-

​4-retter 398,- 49,- 49,- 39,- 35,- 49,- 98,- 716,-

5-retter 438,- 49,- 49,- 39,- 35,- 49,- 98,- 756,-

”Samlet pakke” arrangement​

Sammensæt selv deres arrangement

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.
Se menuerne længere oppe på siden

________________

Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________

”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-


Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

​Buffet


Serveres ved bordene på fade eller som buffet
(min. 15 couverter)

Forslag 1

Rørt laksetatar m/dild emulsion og syltede rødløg
Fyldt unghane m/spinat og hvidløg
Helstegt kalvefilet m/stegte svampe
Årstidens grillede grøntsager
Tomatsalat m/oliven og mozzarella
Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing
Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette
Råstegte kartofler m/spinat og hvidløg
Tiramisu m/chokoladeovertrukket ladyfingers
Hjemmebagt brød

​​​
Pris pr. couvert 358,-

Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrøds chips
Glaseret okse culotte m/sauce og urter
Farseret lammekølle m/solmodne tomater og basilikum
Råstegte kartofler m/persille, ristede græskarkerner og panchetta
Spæde salater m/hvedekerner, tomater på stilk, parmesanost og basilikum
Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette
2 slags italienske oste m/sødt og sprødt
Karamel panna cotta m/syltede bær
Hjemmebagt brød


Pris pr. couvert 358,-

Forslag 3 – Italiensk Frokostbuffet

​​
Italiensk frokostbuffet

Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum
Vitello Tonnato m/tuncreme og capers
Carpaccio m/rucolasalat, parmesan og oliven
3 slags italienske pølser m/garniture
Helstegt rosmarin marineret okseculotte m/grillet grønt, løg og krydderurter
Tomatsalat m/oliven og mozzarella
Ovnstegte kartofler m/svampe og rosmarin
2 slags italienske oste m/sødt og sprødt
Små Tiramisu-kager
Hjemmebagt brød


Pris pr. couvert 358,-

​​
Brunch som buffet

(min. 15 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon
Martino’s krydderpølser m/ketchup
Yoghurt m/müsli
3 slags italienske pølser m/garniture
3 slags oste m/tilbehør
Leverpostej m/svampe og bacon
Rullepølse m/sky og løg
Syltetøj og sirup
Hjemmebagt brød
Smør

Pris pr. couvert 169,-
​​

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

​Brunchpandekager
Røget laks m/rygeostcreme
Krydder frikadeller
Tærte m/spinat og laks
Tærte m/porre og løg
Små tiramisu-kager
Chokoladekage m/bær
Mini croissant
Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-
​​

Kaffe/the og “sødt”

​Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the/mælk/juice/vand ad libitum, pax 79,-

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-​

PRAKTISKE – OG GENERELLE OPLYSNINGER

ved selskabsarrangementer – og “mad ud af huset”

Af hensyn til efterfølgende arrangementer er følgende sluttidspunkter gældende såfremt intet andet er aftalt.

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er inkluderet dagens blomster med dertil hørende lys og servietter. Såfremt der ønskes pyntet med friske blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. couvert efter nærmere aftale.

Ved “Mad ud af huset” er transportudgifterne inkluderet ved levering i en radius af 12 km. fra Marselisborg Havn ved minimum 15 couverter.

Såfremt ikke andet står anført på vor bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister med mere.

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – ca. 23.00
KL. 11.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.