Frokost menukort​

Alle dage kl. 11-16

Italienske frokostretter

Antipasti Crudo

4 italienske pølser, 3 oste, lun porchetta, gratineret aubergine

m/tomat og panchetta, tomatsalat m/mozzarella og oliven,

syltet peberfrugt og aioli 

169,-

Insalata di Pollo e Parma

Kyllingebryst, romainesalat, rødløg, sprød parmaskinke, parmesan,

croutons og dressing 

159,-

Caprese

Salat m/bøffelmozzarella, tomat, balsamico og basilikum 

129,-

m/parmaskinke 159,-

Vitello tonnato

Kalvekød m/kapers, oliven, tuncreme, parmesan, marineret

rucola, og citron 

149,-

Carpaccio

Tyndtskåret okse m/trøffelemulsion, citronmarineret fennikel og rucola,

saltede nødder og parmesan 

149,-

Scampi alla Salvia

Dampet jomfruhummer serveret m/marineret salat, semidried tomater,

syltede rødløg, saltede nødder, aioli og citron 

199,-

Pesce e frutti di mare piatto

Dampede og gratinerede blåmuslinger, pil selv rejer, krabbeklør, dildkogte

krebs, Martinos hjemmerørte fiskerillette, sprød salat, marineret grillet tun,

tomat og syltede rødløg 

169,-

Zuppa alla Astici

Cremet suppe kogt på hummer og pighvar serveret m/pocheret hvidfisk,

syltet fennikel, krydderolie og urter 

159,-

Stella Cadente

Sæsonens fisk, paneret og pandestegt, serveret på grillet brød med små

salater, gambas rejer og tomatmayonnaise 

159,-

Grillet ribeye

Serveret m/salat, råstegte kartofler m/olivenolie, havsalt, rosmarin og aioli

249,-

Pizza

​​

101. Margherita

Frisk basilikum & mozzarella 

109,-

102. Reginella

Parmaskinke, rucola & parmesan 

139,-

103. Veroni

Mozzarella, ovnbagt italiensk skinke, grillede peberfrugter & squash 

139,-

104. Romeo

Oksemørbrad, løg, gorgonzola, rosmarin & portobello 

159,-

105. Diavola

Stærk, italiensk salami, oksekød, frisk chili & løg 

139,-

106. Mare

Fersk middelhavstun, rejer, kapers & hvidløgsolie 

159,-

107. Mozzarella

Mozzarella, cherrytomater, pesto, rucola & parmesan 

139,-

108. Salsiccia

Salsiccia, mascarpone, grillet peberfrugt og frisk basilikum 

139,-

109. Biance

Danske kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin, trøffelolie 

139,-

110. Quatro formaggio

4 slags oste & frisk basilikum 

129,-

Tillæg for ekstra grønt (5,-), kød (10,-), ost (15,-) oksemørbrad (25,-)

Spæde salater, saltede nødder, tomater, oliven, løg, kapersbær og croutoner 49,-

Pasta

​​

Spaghetti all’amatriciana

Spaghetti m/salciccia i kraftig grov tomatsauce, løg, chili, og parmasan 

159,-

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti Carbonara legeret med æg, panchetta, mascarpone, ricotta,

parmesan og basilikum 

149,-

Lasagne alla bolognese

Lasagne alla bolognese, gratineret ost og basilikum 

149,-

Tagliatella alla manzo

Tagliatelle m/oksemørbrad, forårsløg, cherrytomater, sukkerærter i

gorgonzolasauce og revet parmesanost 

169,-

Tagliatella alla scampi

Tagliatelle m/jomfruhummer, blåmuslinger, gambas i hvidløgscreme

med ricotta og persille

 179,-

Tilkøb:

Spæde salater, saltede nødder, tomater, oliven, løg, kapersbær og croutoner 49,-

Dolchi - Dessert

Ost 3 stk. m/sødt, salt & surt

98,-

Vanilje Panna cotta med karamel og frugtcoulis

89,-

Sgroppino

Citronsorbet med økologisk prosecco og vodka 

98,-

Gelato 89,-

Tiramisu 79,-

Zuppa Inglese

Sponge cake serveret med vaniljecreme, frugtcoulis,

citronsorbet og brændt, hvid chokolade 

89,-

Dagens kage 49,-

Coffè con pasticcini e biscotti -

“Kaffe med sødt”

Americano 30,-

Espresso/dobbelt 32,-/42,-

Cortado/dobbelt 32,-/42,-

Café Latte 42,-

appuccino 42,-

Latte Macchiato 47,-

Varm Chokolade 47,-

The – Earl Grey, Grøn the m/fersken, Rooibos m/kvæde,

Urtethe m/lakrids og mynte 30,-

Valgfri kaffe/the/chokolade m/3 stykker sødt 59,--

​Åbningstider​​

Mandag-fredag:​  10.00 - ca. 23.00​

​Lørdag-søndag:  10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30)

Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.​

Restaurant Martino ApS

Marselisborg Havnevej 46 B
​8000 Aarhus C

CVR: 38749978

​​86 18 19 69

martino@martino.dk​

facebook-logo

Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 209 anmeldelser på​ Facebook​

​KONTROLRAPPORT

​SE FØDEVARESTYRELSENS  KONTROLRAPPORT

KIG INDENFOR

SE HER