MENU

Alle dage fra kl. 11.00​ – 21.30

SNACKS & BOBLER

1 gl. valgfri aperitif 79,-

(Moët champagne, Gin & tonic, Gin Hass, Hyldeblomst & hvidvin, Aperol spritz)

Snacks

Martino’s sprøde flager, oliven, saltede nødder og aioli 49,-

Snacks inkl. 1 gl. valgfri aperitif 99,-

Flere forskellige bobler på glas eller flasker findes i vinkortet

ANTIPASTA

Antipasti Crudo – 3 pølser – Garniture 59,-

Bruchetta – Tomat – Basilikum 47,-

Bøffel mozzarella – Tomat – Olivenolie 69,-

Grissini – Parmaskinke – Trøffelmayo 46,-

Grillet Grønt – Brændt hvidløg – Olivenolie 49,-

Grillet jomfruhummer – Hummermayo – Dild 76,-

Friteret hvidfisk – Aioli – Rødsyre 58,-

Gambas – Hvidløg – Croutons 69,-

Gratineret gedeost – Sød balsamico – Rucola 57,-

Gnocchi – Tomat- Parmaskinke 56,-

Lasagne – Tomat – Parmesan 56,-

Polenta fritter – Aioli – Havsalt 46,-

Salsiccia pølse – Trøffelmayo – Rucola 57,-

Rosa kalv – Tuncreme – Kapers 67,-

Frittata – Perberfrugt – Kartoffel 57,-

2 oste – Syltede nødder – Relish 68,-

Tiramisu – Ladyfingers 46,-

Panna Cotta – Mørk Chokolade – Appelsin 46,-

6 ANTIPASTI efter køkkenets valg 269,-

8 ANTIPASTI efter køkkenets valg 349,-

10 ANTIPASTI efter køkkenets valg 429,-

CLASSICO

Caprese Salat m/bøffelmozzarella, tomat, balsamico og basilikum 119,- m/parmaskinke 139,-

Vitello tonnato Kalvekød m/kapers, oliven, tuncreme, parmesan, marineret rucola og citron 119,-

Carpaccio af okse m/trøffelemulsion, fennikel, rucola, saltede nødder og parmasan 129,-

Insalada Kyllingebryst, romainesalat, sprød parmaskinke, parmesan, croutons og dressing 159,-

STEAK & FISK

Costata di manzo Grillet Ribbye m/spæde salater, råstegte kartofler m/olivenolie, havsalt,

rosmarin og aioli 249,-

Filetto di manzo Oksemørbrad flamberet ved bordet, serveres m/røget marv,

stegte jordskokker og pebersauce 249,-

Spalla di agnello Stenovns bagt lammebov m/dampet grønt,

råstegte kartofler m/rosmarin og havsalt ( min. 2 personer ) 239,- pr. person

Pesce e frutti di mare piatto Skaldyrstallerken m/blåmuslinger, pil’ selv rejer, krabbeklør, krebs,

fiskerillette, grillet tun og spæde salater 189,-

Tilkøb: Grillet jomfuhummer 55,-

Pesce di oggi Dagens fangst serveres m/dampet grønt,

kartoffel og salsa verde 219,-

PIZZA

Margherita Frisk basilikum og mozzarella 109,-

Reginella Parmaskinke, rucola og parmesan 139,-

Veroni Mozzarella, ovnbagt italiensk skinke, grillede peberfrugter og squash 139,-

Romeo Oksemørbrad, løg, gorgonzola, rosmarin og portobello 159,-

Diavola Stærk italiensk salami, oksekød, frisk chili og løg 139,-

Mare Fersk middelhavstun, rejer, kapers og hvidløgsolie 159,-

Mozzarella Mozzarella, cherrytomater, pesto, rucola og parmesan 139,-

Salsiccia Salsiccia, mascarpone, grillet peberfrugt og frisk basilikum 139,-

Biance Danske kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin, trøffelolie 139,-

Quatro formaggio 4 slags oste og frisk basilikum 129,-

PASTA

Pomodoro Gnocchi m/kraftig grov tomatsauce, frisk trøffel, trøffelolie og parmesan 189,-

Spaghetti alla Carbonara legeret m/æg, mascapone, ricottaost, parmesan og basilikum 149,-

Lasagne alla Bolognese m/gratineret ost og basilikum 149,-

Pasta Tagliatella m/oksemørbrad, løg, stegte svampe, revet parmesan og gorgonzola 169,-

Pasta Puttanesca i tomatsauce m/basilikum, oliven, ansjoser, olivenolie og kapers 149,-

Tilkøb: Salatskål af spæde salater m/ristede solsikkekerner, tomater, oliven,

løg, syltede peberfrugter og croutons 49,-

Frisk trøffel 49,-

DESSERT

Ost 3 slags ost m/sødt, salt og surt 119,-

Panna cotta m/mørk chokolade og appelsin 89,-

Gelato 3 slags is m/knas, sødt og flager 89,-

Tiramisu Italiensk kaffekage serveres m/chokolade overtrukket ladyfingers 89,-

Zuppa Inglese – Sponge cake serveres m/vaniljecreme, frugtcoulis, citronsorbet

og brændt hvid chokolade 89,-

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 21.30

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

ÅBNINGSTIDER

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – 21.30
KL. 10.00 – 21.30