BRUNCH

Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 229,- pr. person.

Tilvalg af ekstra ret 29,- pr. person

OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.

BAGERI
MALTBRØD lavet på surdej m/økologisk smør
ØKOLOGISK SMØRCROISSANT
PAIN AU CHOCOLAT
TEBIRKES

MEJERIET
RØRÆG m/purløg & stegte champignoner
YOGHURT m/knas & bær
PECORINO m/hjemmelavet hyben/æblekompot
SKÆREOST m/soltørret tomat & basilikum
POCHERET ÆG m/spinat & sauce hollandaise
HAVETS SPISEKAMMER
GRAVAD TORSK m/syltede beder, sennepsfrø & rugbrødschips
KOLDRØGET LAKS m/fynsk rygeost, purløg & syltede rødløg
TÆRTE m/hvidfisk, rejer, spinat & dild

DET GRØNNE HJØRNE
FRUGT – udskåret frisk frugt
MØRDEJSTÆRTE m/porre og løg
MARMELADE – 2 hjemmelavede marmelader på sommerens bær
AVOCADO m/chiliolie, soyabagte mandler, saltet agurk & karse
KÅLSALAT m/æble, hasselnød & vinaigrette

KØD & KØD
2 SPEGEPØLSER m/surt & sødt
KRYDDERFRIKADELLER
STEGTE OKSEPØLSER m/sød sennepsdressing & bagt tomat
BACON tørsaltet & bøgerøget bacon

DEN SØDE TAND
2 OSTE m/syltede nødder & kompot
BRUNCH PANDEKAGER m/blåbær & sirup
TIRAMISU m/kakao
SKOVBÆRKOMPOT m/mascarpone & brændt hvid chokolade
GULERODSKAGE m/vaniljecreme

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: 11.00 – 22.00
FREDAG – SØNDAG: 10.00 – 22.00

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 22.00
KL. 10.00 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)