JULI MENU

Kold ærtesuppe m/mynte, serveret m/rimmet lyssej,

friske ærter og syltede fennikel

–o–

”Tartellette” m/kalvebrisler og kantareller i let skysauce,

hertil serveres aromatiske urter

–o–

Helstegt Oksecoulotte m/sommergrønt, majs og grillede løg,

hertil cremet sauce veloté tilsmagt med røget paprika

–o–

Friske jordbær med koldskål, sprøde marengs,

sødskærm, lakridstuille og myntesukker

3 retter – 333,-

Vin menu – 3 retter – 222,-

–o–

4 retter – 444,-

Vin menu – 4 retter – 289,-

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – ca. 23.00
KL. 11.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.