JUNI MENU

Kold terrine af mørksej og dild.

Hertil urte emulosion, syrlig agurk og brøndkarse

–o–

Grillede hvide asparges med pecorino som chips og creme,

friteret kartoffel og brændt porre

–o–

Kalv stegt på 54 grader

Serveret med dampet og grillet sommergrønt,

sauce på hvidvin og rosmarin.

Hertil kartofler med persille og smør

–o–

Friske jordbær, vaniljeparfait,

basilikum og sort peber

3 retter – 333,-

Vin menu – 3 retter – 222,-

–o–

4 retter – 444,-

Vin menu – 4 retter – 289,-

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – ca. 23.00
KL. 11.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.