KONFIRMATION PÅ RESTAURANT MARTINO​

I hyggelige og lækre lokaler, tilbyder vi festarrangementer fra 10 – 160 personer​

Lad festen begynde med en velkomstdrink i hånden på vores udendørs terasse med udsigt over den smukke Århus bugt.

Vi kan hjælpe jer med at planlægge den helt rigtige fest for jer.

Vores personale sætter en ære i at være en del af den store dag og vil gøre alt for at give jer og jeres gæster en fantastisk oplevelse.

Vi har stadig ledige lokaler på restauranten på følgende dage:

​​

Ring eller skriv endelig til os for et uforpligtende tilbud på telefon 86 18 19 69 eller martino@martino.dk

​SAMMENSÆT DIN FESTMENU: 3, 4 ELLER 5 RETTER

Stående forret:

(vælg 4 stk. kanapéer efter eget ønske)

1. Crostini m/tomat og basilikum

2. Kartoffel chips m/artiskokcreme, parmaskinke og parmesanost

3. Fyldt champignon m/hvidløg, tomat og mozarella

4. Rørt laksetatar i butterdej m/purløg og syltede sennepsfrø

5. Kalveculotte på toasted brød m/syltede løgskaller og estragon mayo

6. Rosmarinstegt lammekotelet m/estragon creme og syltede perleløg

7. Langtidsstegt svinenakke m/trøffelmayo og hvidløgschips​​

Tilvalg pr. stk. 25.-

Forretter og mellemretter:

Skindstegt laks

Skindstegt laks serveres i fiskefumé på kål juice m/spidskåls sauté og hasselnødder

Letrøget torsk

Let røget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af tomater og frisk fennikel

Rørt tuntatar

Rørt tuntatar på salat bund m/urtemayonnaise, syltede løg, sprøde kerner og dild

​​

Stegte kammuslinger

Stegte kammuslinger m/Martino´s rygeost, vanilje syltede perleløg, radise crudité og sprøde croutons

​​

Hummersuppe

Skummende hummersuppe serveres m/bagt torsk og hvidvinsdampede blåmuslinger

Vitello tonnato

Kalvekød m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler og parmesan​​

_______________

​Hovedretter:

​​

Rosastegt højrebsfilet

Rosastegt højrebsfilet serveres m/souffle påårstidens grønt, bagte løg og kartoffelterrine

Fyldt unghanebryst

Fyldt unghanebryst serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce

Oksemørbrad

Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffelterrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

​________________

Oste:

Oste-tallerken

4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Grillet tallegio

Mørk balsamico, sprøde pecorino chips og blommekompot​

_______________

​Dessert:

Mazzerinkage

Mazzerinkage m/marengs toppe og marshmallows

Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Chokolade kugle

Martino’s chokolade kugle fyldt med bær mousse, is og knas

Hjemmelavede pandekager m/is

2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce

og brændt hvid chokolade

Martinos chokoladekage

Chokolagekage m/hvid chokolademousse, frugtsorbet, marinerede bær og rød skovsyre​

​​

_______________​​

”Gå-hjem” menu​

Italiensk pølse/ostebord

Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Italienske frikadeller m/salvie, hvidløg og oliven

Hertil serveres råstegte kartofler m/tomat salsasauce​

Tarteletter

Tarteletter m/hønsekød i asparges

Hotdogs

Klassiske hotdogs med det hele

Italiensk urtesuppe

Italiensk urtesuppe m/kødboller og ristede panchetta tern

​​

Pris-oversigt

​ Menu Velkomst Snacks Kaffe ”Sødt” Cognac ”Gå-hjem” Samlet​

3-retter 358,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 676,-

​4-retter 398,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 716,-

5-retter 438,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 756,-​

Vores personale sætter en ære i at være en del af den store dag og vil gøre alt for at give jer og jeres gæster en fantastisk oplevelse.

Vi har stadig ledige lokaler på restauranten på følgende dage:

​​

Ring eller skriv endelig til os for et uforpligtende tilbud på telefon 86 18 19 69 eller martino@martino.dk

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv deres arrangement

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.

Se menuerne længere oppe på siden

________________

​Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________​

”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

​Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-​

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

​Buffet

Serveres ved bordene på fade eller som buffet

(min. 15 couverter)

Forslag 1

Letsaltet tuntatar, æbler, rødløg, koriander, dild, æggeblomme, emulsion og syltede rødløg

Fyldt unghane m/spinat og hvidløg

Helstegt kalvefilet m/stegte svampe

Årstidens grillede grøntsager

Tomatsalat m/oliven, basilikum og mozzarella

Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing

Kold krydder pasta m/pesto, soltørrede tomater, parmesan, mozzarella og frisk basilikum

Råstegte kartofler m/spinat og hvidløg

Tiramisu m/chokoladeovertrukket ladyfingers og kakao

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrødschips

Glaseret okseculotte m/skysauce og urter

Farseret lammekølle m/solmodne tomater og basilikum

Råstegte kartofler m/persille, ristede græskarkerner og panchetta

Spæde salater m/hvedekerner, tomater, syltede tomater, parmesanost og basilikum

Noggie m/tomat, løg, basilikum og spæde urter

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Karamel pannacotta m/syltede bær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 3 – Italiensk Frokost buffet

​​

Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum

Vitello Tonnato – kalvekød m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler og parmesan

Kold krydder pasta m/pesto, soltørrede tomater, parmesan, mozzarella og frisk basilikum

3 slags italienske pølser m/garniture

Helstegt rosmarin marineret okseculotte m/grillet grønt, løg og krydderurter

Tomatsalat m/oliven, basilikum og mozzarella

Ovnstegte kartofler, løg m/rosmarin, trøffelolie og havsalt

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Små Tiramisukager

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

​​​

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon

Martino’s krydderpølser m/ketchup

Yoghurt m/müsli

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Rullepølse m/sky og løg

Syltetøj og sirup

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

​​

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

​Brunchpandekager

Røget laks m/rygeostcreme

Krydder frikadeller

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porre og løg

Små tiramisu-kager

Chokoladekage m/bær

Mini croissant

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

​​

Brunch – ”Tidlig frokost buffet”

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Frikadeller m/marineret kartoffelsalat og krydderurter

Rullepølse m/sky og løg

Tærte m/porre og løg

Brunch pandekager m/sirup

Chokoladekager m/bær

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert 249,-

Kaffe/the og “sødt”

​Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the/mælk/juice/vand ad libitum, pax 79,-​

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-​

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-​

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 10.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – ca. 23.00
KL. 10.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.