MAJ MENU

Smørdampede hvide asparges med saltet lyssej

Hertil sprød bacon crumble,

urteolie og cremet æggeblomme

–o–

Grillet og syltet forårsløg med parmaskinke ,

trøffel emulsion, trøffelsne og spæde urter

–o–

Okseculotte serveret med sauterede grønne asparges,

lun grillet romaine, spinatpuré,

hertil oksesky rørt med dijon

–o–

Rabarber som sukkersyltet m/anis og som kompot,

serveret i sprød butterdej med vaniljeis,

estragon og rød skovsyre

3 retter – 333,-

Vin menu – 3 retter – 222,-

–o–

4 retter – 444,-

Vin menu – 4 retter – 289,-

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – ca. 23.00
KL. 11.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.