Menukort – Frokost
Alle dage kl. 11.00 – 17.00
JUL PÅ MARTINO
14/11-23/12
14/11-23/12
3-retters Christmasdays Menu 249,-
Forret: Legeret fiskesuppe m. hvidfisk og urter
Hovedret: Lavbagt short-ribs m. rødvins-reduction, glaserede vinter rødder og svamperisotto
Dessert: Vanilje panna cotta m. syltede kirsebær
Juleplatte
En tallerken med 7 klassiske julespecialiteter nøje udvalgt af køkkenet på dagen 229,-
Æbleskiver
Serveres med syltetøj og sukker 39,-
Glögg
Serveres med mandler og rosiner 59,-
Glögg og æbleskiver
79,-
Julefrokost kan ikke købes i a la carte, kun som selskab
FROKOST MENU
2 RETTER 259,-
CARPACCIO – SALTBAGTE MANDLER – PARMASAN
RISOTTO – RØDVINS BRAISSERET OKSE – ROSMARIN
SKALDYRSFAD
KOLDT FAD – KUN PÅ FORUDBESTILLING – 549,-
DILDKOGT 1/2 HUMMER, JOMFRUHUMMER, ØSTERS, KRABBEKLØR, BLÅMUSLINGER, RØDE FLODKREBS & SØKOGTE SKALREJER. HERTIL SERVERES AIOLI OG DILDMAYO SAMT FRISKBAGT BRØD.
BRUNCH
Alle dage kl. 10.00-12.00
8 RETTERS BRUNCH
189,-
8 RETTERS BRUNCH
Inkl. 1 kande sort kaffe
& 1 gl. juice
249,-
YOGHURT
m. syltede skovbær
ÆG
Øko røræg m. sprød parmaskinke
ANTIPASTI
2 Italienske salami m. syltet grønt
NAPOLITANSK MORGEN PIZZA
Mascarpone, kartoffel, trøffel & mozzarella
FRUTTA
Skåret frisk frugt
OST
2 italienske oste m. sød kompot
PANE
Croissant, surdejs boller
DOLCHE
Tiramisu
Børnemenu
PIZZA SKINKE 92,-
M. TOMATSAUCE, SKINKE & OST
PIZZA SALAMI 96,-
M. TOMATSAUCE & SALAMI
PASTA FANTASTISK 89,-
TAGALITELLE M. KØDBOLLER & OST
GNAVEGRØNT 49,-
AGURK, GULERØDDER OG ANDRE LÆKRE GRØNTSAGER
BØRNEIS 49,-
VANILJEIS M. CHOKOLADESOVS
A la carte
DAGENS SNACKS 69,-
SNACKS & CHAMPAGNE 169,-
BRUCHETTA 89,-
M. TOMAT & PARMESAN
KYLLINGE PANINI 149,-
STEGT KYLLING, SOLTØRRET TOMATER, PESTO & RUCULA
PASTA A LA CABONARA 179,-
RISTEDE PANCHETTA I LEGERET FLØDESOVS M. AL DENTE KOGT PASTA
FROKOST PLANKE 229,-
3 SLAGS SALAMI, 2 OSTE, KYLLINGE SALAT, BASILIKUM PESTO, OLIVEN TAPENADE, PIL´SELV REJER M. AIOLI, OLIVEN, SALTEDE MANDLER & GRISSINI STÆNGER
PASTA FRUTTI DI MARE 239,-
HVIDVINS DAMPEDE HAVFRISKE MUSLINGER, HVIDLØGSSTEGTE JOMFRUHUMMER & TIGEREJER M. URTER, SKALOTTELØG, DILD & HUMMERSAUCE
DAGENS FANGST (DAGSPRIS)
KARTOFFELPURÉ, ÅRSTIDENS GRØNT & SAUCE
RIBEYE 349,-
M. SÆSONGRØNT, SPRØDE KARTOFLER & BASILIKUMS HOLLANDAISE
DOLCE
DESSERT TALLERKEN 119,-
TIRAMISU, VANILJE PANNA COTTA, BISCOTTI
SEMIFREDDO LIMONCELLO 98,-
GELATO M. VANILJE & CITRON, SPRØD CHOKOLADE & MELISSE
Pizza
DIAVOLA 159,-
TOMATSAUCE, MOZZARELLA, STÆRK SALAMI, LØG & FRISK CHILI
REGINELLA 159,-
TOMAT SAUCE, MOZZARELLA, PARMASKINKE, RUCOLA & PARMESAN
VEGETAR 139,-
TOMAT SAUCE, MOZZARELLA, OLIVEN, LØG, RUCOLA, SØD KARTOFFEL & BASILIKUM PESTO
BIANCHI 149,-
MASCARPONE, KARTOFFEL, FLAGSALT, ROSMARIN, GEDEOST & HVID TRØFFELOLIE
FRUTTI DI MARE 189,-
VARIATION AF FISK & SKALDYR
GORGONZOLA 189,-
OKSEMØRBRAD, GORGONZOLA, LØG & ROSMARIN
ÅBNINGSTIDER
MANDAG – TORSDAG: KL. 10.00 – 24.00
FREDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Julens lukketider
24.12.22-26.12.22 + 1.1.23