MENU

MARTINO ANBEFALER

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster,
årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster (min. 2 personer)

2 retter 222,- // Vinmenu, 2 gl. 179,-
(Gælder kun fra kl. 11-16)

3 retter 333,- // Vinmenu, 3 gl. 222,-

4 retter 444,- // Vinmenu , 4 gl. 289,-

SNACKS & BOBLER

1 gl. valgfri aperitif 79,-

Moët champagne, Gin & tonic, Gin Hass, Hyldeblomst & hvidvin, Aperol spritz

Snacks 49,-

Martino’s sprøde flager, oliven, saltede nødder og aioli

Snacks inkl. 1 gl. valgfri aperitif 99,-

Flere forskellige bobler på glas eller flasker findes i vinkortet

ANTIPASTI

Min. 2 personer
Vi anbefaler 2-3 antipasti pr. person

Blandede italienske oliven – Soya Mandler  49,-
Prosciutto di Parma 68,-
Grillede artiskokker – Persillemayonnaise 49,-
Bruschetta – Tomat – Basilikum 58,-
Bøffelmozzarella – Tomat – Olivenolie 62,-
Grissini – Trøffelmayo 49,-
Insalada di Merluzzo – Foccaciabrød – Purløg 59,-
Grillet syltet piquillo – Tuncreme – Kapers – Ansjoser 58,-
Grillet jomfruhummer – Aioli – Citron 79,-
Grillede gambas rejer – Persille  69,-
Gratineret gedeost – Sød balsamico – Rucola 62,-
Salsiccia pølse – Pecorino 59,-
Mayonnaise 2 oste – Syltede nødder – Relish 59,-

4 ANTIPASTI  269,-

6 ANTIPASTI  349,-

8 ANTIPASTI  429,-

CLASSICO

Caprese Salat m/bøffelmozzarella, tomat, balsamico & basilikum 119,-
m. parmaskinke 139,-

Vitello tonnato kalvekød m. kapers, oliven, tuncreme, parmesan, marineret rucola & citron 119,-

Carpaccio af okse m. trøffelemulsion, rucola, saltede nødder & parmasan 129,-

Insalada kyllingebryst, hjertesalat, parmesan, croutons & dressing 149,-
Tilkøb: Parmaskinke 49,-

STEAK & FISK

Confiteret And 239,-
Terrine af confiteret and m. saltbagt selleripuré, appelsin sauce, gratineret trøffelmos, syltede perleløg & sprød parmaskinke

Costata di manzo 300 g 269,-
Grillet okse ribeye m. gulerod i variation, havsalt, rosmarin & rødvinssauce

Filetto di manzo 269,-
Oksemørbrad m. grillet grønt, løgcreme, timian & pebersauce

Fiskesuppe 219,-
Legeret fiskesuppe m. skaldyr, fiskesouffle, persilleolie, sprøde croutons & kryddersmør

Pesce di oggi 239,-
Dagens fangst serveres m. risotto bianche, edamame bønner, Safran Beurre Blanc & spæde urter

PIZZA

Margherita – Frisk basilikum & mozzarella 119,-

Reginella – Parmaskinke, rucola & parmesan 149,-

Veroni – Mozzarella, ovnbagt italiensk skinke, grillede peberfrugter & squash 139,-

Romeo – Oksemørbrad, løg, gorgonzola & rosmarin 159,-

Diavola – Stærk italiensk salami, oksekød, frisk chili & løg 149,-

Mare – Fersk middelhavstun, rejer, kapers & hvidløgsolie 159,-

Mozzarella – Mozzarella, cherrytomater, pesto, rucola & parmesan 139,-

Frutti Di Mare – Muslinger, blæksprutter, havets fisk & skaldyr 189,-

Bianche – Danske kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin & trøffelolie 149,-

Quatro formaggio – 4 slags oste & frisk basilikum 139,-

PASTA & RISOTTO

Spaghetti alla Carbonara legeret m. æg, mascarpone, ricottaost, parmesan & basilikum 159,-

Cannelloni m. langtidstilberedt gris, trøffel-bechamel, syltede bøgehatte, confiteret selleri & persille 179,-

Pasta Penne m. oksemørbrad, løg, persille, revet parmesan & gorgonzola sauce 189,-

Cacio e Pepe m. Pecorino & friskkværnet peber  159,-
Tilkøb: Mix af muslinger, blæksprutter, havets fisk, skaldyr 75,-

Risotto m. artiskok, peberfrugt, parmesan, mascarpone, grillet fennikel & fennikel emulsion 169,-

Tilkøb: Salatskål af spæde salater m. ristede solsikkekerner, tomater, oliven, løg, syltede peberfrugter & croutons 49,-

DESSERT

Ost – 3 slags ost m. sødt, salt & surt 139,-

Panna cotta m. hvid chokolade & hindbær 89,-

Gelato – 3 slags is m. knas, sødt & flager 99,-

Tiramisu – Italiensk kaffekage serveres m. chokolade overtrukkede ladyfingers 89,-

”Blød” chokoladekage m. passionsfrugt creme, vaniljeis, marengs & krystalliseret chokolade 109,-

Pavlova – marengs m. syltede skovbær, sorbet is & vaniljecreme 89,-

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: 11.00 – 22.00
FREDAG – SØNDAG: 10.00 – 22.00

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 22.00
KL. 10.00 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)