Menukort

Primo

Bruschetta
tomat & basilikum
89,-

Carpaccio
basilikumspesto, rucola, saltedemandler & parmesan
129,-

Caprese
bøffelmozzarella, tomat, balsamico & basilikum
129,-

Fisk & skaldyr

Stegt rødspættefilet
Ciabattabrød, sprød salat, solmodnetomater, olive’naise, håndpillede rejer& agurk
189,-

Dagens fangst
Sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer &fiskemandens fangster
239,-

Skaldyrsfad
Sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer & fiskemandens fangster
329,-

Kød elskeren

Antipasti planke
Variation af italienske pølser & oste m. syltede artiskokkker, peber, oliven, pesto & tapenade
219,-

Grillet okse Ribeye 300 g
kantsprøde kartofler, glaceret grønt, rosmarin & olive’naise sauce
289,-

Pasta

Spaghetti alla Carbonara
Pancetta legeret m. æg, mascarpone, ricottaost, parmesan & basilikum
159,-

Linguini
Oksemørbrad, peberfrugt, bønner, persille, spinat og gorgonzola
169,-

Pizza

Reginella
parmaskinke, rucola & parmesan
159,-

Veroni
prosciutto, grillede peber & squash
149,-

Diavola
stærk salami, oksemørbrad, frisk chili & løg
159,-

Frutti Di Mare
havets fisk & skaldyr, løg & hvidløg
189,-

Bianche
kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin og trøffelolie
149,-

Quatro formaggio
4 slags oste & frisk basilikum
149,-

Dessert

Panna cotta
hvid chokolade & hindbær
89,-

Gelato
3 slags is m. knas, sødt & flager
99,-

Tiramisu
italiensk kaffekage serveres m. chokolade overtrukkede ladyfingers
89,-

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: 11.00 – 24.00
FREDAG – SØNDAG: 10.00 – 24.00

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – 24.00
KL. 10.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)