MENU

Alle dage fra kl. 11.00​ – 21.30

MARTINO ANBEFALER

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster,
årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster (min. 2 personer)

3 retter 333,-  //  Vinmenu, 3 gl. 222,-

4 retter 444,-  //  Vinmenu , 4 gl. 289,-

SNACKS & BOBLER

1 gl. valgfri aperitif 79,-

Moët champagne, Gin & tonic, Gin Hass, Hyldeblomst & hvidvin, Aperol spritz

Snacks 49,-

Martino’s sprøde flager, oliven, saltede nødder og aioli

Snacks inkl. 1 gl. valgfri aperitif 99,-

Flere forskellige bobler på glas eller flasker findes i vinkortet

ANTIPASTI

Min. 2 personer

Vi anbefaler 2-3 antipasti pr. person

Blandede italienske oliven -Soya Mandler 49,-

Prosciutto di Parma 68,-

Bruschetta – Tomat – Basilikum 58,-

Bøffelmozzarella – Tomat – Olivenolie 62,-

Grissini – Trøffelmayo 49,-

Grillet syltet piquillo – Tuncreme – Kapers – Ansjoser 58,-

Grillet jomfruhummer – Hummermayo – Citron 79,-

Grillede gambas rejer – Tomat – Persille – Kørvel 69,-

Gratineret gedeost – Sød balsamico – Rucola 62,-

Salsiccia pølse – Pecorino Mayonnaise 59,-

2 oste – Syltede nødder – Relish 59,-

4 ANTIPASTI efter køkkenets valg 269,-

6 ANTIPASTI efter køkkenets valg 349,-

8 ANTIPASTI efter køkkenets valg 429,-

CLASSICO

Caprese Salat m/bøffelmozzarella, tomat, balsamico & basilikum 119,-

m. parmaskinke 139.-

Vitello tonnato kalvekød m. kapers, oliven, tuncreme, parmesan, marineret rucola & citron 119,-

Carpaccio af okse m. trøffelemulsion, rucola, saltede nødder & parmasan 129,-

Insalada kyllingebryst, hjertesalat, parmesan, croutons & dressing 149,-

Tilkøb: Parmaskinke 49,-

STEAK & FISK

Costata di manzo 300 g

Grillet okse ribeye m. gulerod i variation, havsalt, rosmarin & rødvinssauce 289,-

Filetto di manzo

Oksemørbrad m. grillede springløg, løgcreme, timian & pebersauce 289,-

Pesce e frutti di mare piatto

Skaldyrstallerken m. blåmuslinger, pil selv-rejer, krabbeklør, krebs, fiskerillette, grillet tun & spæde salater 219,-

Tilkøb: Grillet jomfuhummer 59,-

Pesce di oggi Dagens fangst serveres m. risotto biance, nye ærter, Safran Beurre Blanc & spæde urter 239,-

PIZZA

​Margherita – Frisk basilikum & mozzarella 119,-

Reginella – Parmaskinke, rucola & parmesan 149,-

Veroni – Mozzarella, ovnbagt italiensk skinke, grillede peberfrugter & squash 139,-

Romeo – Oksemørbrad, løg, gorgonzola, rosmarin & syltede artiskokker 159.-

Diavola – Stærk italiensk salami, oksekød, frisk chili & løg 149.-

Mare – Fersk middelhavstun, rejer, kapers & hvidløgsolie 159,-

Mozzarella – Mozzarella, cherrytomater, pesto, rucola & parmesan 139,-

Frutti Di Mare Muslinger, blæksprutter, havets fisk & skaldyr 189,-

Bianche Danske kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin & trøffelolie 149,-

Quatro formaggio 4 slags oste & frisk basilikum 139,-

PASTA & RISOTTO

Spaghetti alla Carbonara legeret m. æg, mascarpone, ricottaost, parmesan & basilikum 159,-

Cannelloni m. langtidstilberedt gris, trøffel-bechamel, syltede bøgehatte, confiteret selleri & persille 179,-

Pasta Penne m. oksemørbrad, løg, persille, revet parmesan & gorgonzola sauce 189,-

Cacio e Pepe m. Pecorino & friskkværnet peber 159,-

Tilkøb: Mix af muslinger, blæksprutter, havets fisk, skaldyr 75,-

Risotto m. artiskok, peberfrugt, parmesan, mascarpone, grillet fennikel & fennikel emulsion 169,-

Tilkøb: Salatskål af spæde salater m. ristede solsikkekerner, tomater, oliven, løg, syltede peberfrugter & croutons 49,-

DESSERT

Ost – 3 slags ost m. sødt, salt & surt 119,-

Panna cotta m. hvid chokolade & hindbær 89,-

Gelato – 3 slags is m. knas, sødt & flager 99,-

Tiramisu – Italiensk kaffekage serveres m. chokolade overtrukkede ladyfingers 89,-

Jordbær, olivenolie, hvid chokolade, knas & Spansk kørvel 99,-

Pavlova – marengs m. syltede skovbær, sorbetis & vaniljecreme 89,-

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 21.30

Åbningstider i julen: Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – 23.00 (Køkkenet lukker 21.30)