Menukort – Aften

Alle dage kl. 17.00 – 21.30

JUL PÅ MARTINO

14/11-23/12

3-retters Christmasdays
Menu 249,-

Legeret fiskesuppe m. hvidfisk og urter

Lavbagt short-ribs m. rødvins-reduction, glaserede vinter rødder og svamperisotto

Vanilje panna cotta m. syltede kirsebær

Glögg 59,-

8-10-12 retters julefrokost menuer kan ikke købes i a la carte, kun som selskab

SKALDYRSFAD

KOLDT FAD – KUN PÅ FORUDBESTILLING – 549,-

DILDKOGT 1/2 HUMMER, JOMFRUHUMMER, ØSTERS, KRABBEKLØR, BLÅMUSLINGER, RØDE FLODKREBS & SØKOGTE SKALREJER. HERTIL SERVERES AIOLI & DILDMAYO SAMT FRISKBAGT BRØD OG SMØR.

TASTING MENU

MARTINO TUTTO INCLUSO
SNACKS OG BOBLER
9 RETTERS MENU
4 GL. VINMENU TILPASSET MADEN
KAFFE & CHOKOLADE
899,-

IL PICCOLO 6 RETTER 359,-
GRATINERET KAMMUSLING – AGURK – ROGN
FRITTEREDE HVEDEBOLLER – SALCICIA – BASILIKUMS CREME FRAICHE
OKSECARPACCIO –  SALTBAGTE MANDLER – PARMASAN
STEGTE SHORTRIBS – KARAMELLISERET LØG
RISOTTO – RØDVINS BRAISSERET OKSE – ROSMARIN
VANILJE PANNA COTTA – APPELSIN – CHOKOLADE

IL CLASSICO 9 RETTER 498,-

BRUCHETTA – OLIVENOLIE – HAVSALT – SVAMPE
GRATINERET KAMMUSLING – AGURK – ROGN
HVIDLØGSSTEGTE REJER – GRILLET CITRON – LUFTTØRRET SKINKE
FRITEREDE HVEDEBOLLER – SALCCIA – BASILIKUMS CREME FRAICHE
OKSECARPACCIO – SALTBAGTE MANDLER – PARMASAN
STEGTE SHORTRIBS – KARAMELLISERET LØG
RISOTTO – RØDVINS BRAISERET OKSE – ROSMARIN
VANILJE PANNA COTTA – APPELSIN – CHOKOLADE

Børnemenu

PIZZA SKINKE 92,-
M. TOMATSAUCE, SKINKE & OST

PIZZA SALAMI 96,-
M. TOMATSAUCE & SALAMI

PASTA FANTASTISK 89,-
TAGALITELLE M. KØDBOLLER & OST

GNAVEGRØNT 49,-
AGURK, GULERØDDER OG ANDRE LÆKRE GRØNTSAGER

BØRNEIS 49,-
VANILJEIS M. CHOKOLADESOVS

A LA CARTE

DAGENS SNACKS 69,-

SNACKS & CHAMPAGNE 169,-

BRUCHETTA 89,-
M. SVAMPE OG PARMESAN

ANTIPASTI PLANKE 198,-
3 SLAGS SALAMI, 2 OSTE, BASILIKUM PESTO, OLIVEN TAPENADE, TOMAT CAPRESE, SYLTEDE ARTISKOKKER, OLIVEN, SALTEDE MANDLER, GRISSINI STÆNGER & PARMASKINKE

PASTA A LA CABONARA 179,- 
RISTEDE PANCHETTA I LEGERET FLØDESOVS M. AL DENTE KOGT PASTA

PASTA FRUTTI DI MARE 239,- (SKAL PILLES)
HVIDVINS DAMPEDE HAVFRISKE MUSLINGER, HVIDLØGSSTEGTE JOMFRUHUMMER & TIGEREJER M. URTER, SKALOTTELØG, DILD & HUMMERSAUCE

DAGENS FANGST (DAGSPRIS)
KARTOFFELPURÉ, ÅRSTIDENS GRØNT & SAUCE

RIBEYE STEGT PÅ BEN 389,-
M. SÆSONGRØNT, SPRØDE KARTOFLER & BASILIKUMS HOLLANDAISE

DOLCE

DESSERT TALLERKEN 119,-
TIRAMISU, VANILJE PANNA COTTA, BISCOTTI

SEMIFREDDO LIMONCELLO 98,-
GELATO M. VANILJE & CITRON, SPRØD CHOKOLADE & MELISSE

Pizza

DIAVOLA 159,-
TOMATSAUCE, MOZZARELLA, STÆRK SALAMI, LØG & FRISK CHILI

REGINELLA 159,-
TOMAT SAUCE, MOZZARELLA, PARMASKINKE, RUCOLA & PARMESAN

VEGETAR 139,-
TOMAT SAUCE, MOZZARELLA, OLIVEN, LØG, RUCOLA, SØD KARTOFFEL & BASILIKUM PESTO

BIANCHI 149,-
MASCARPONE, KARTOFFEL, FLAGSALT, ROSMARIN, GEDEOST & HVID TRØFFELOLIE

FRUTTI DI MARE 189,-
VARIATION AF FISK & SKALDYR

GORGONZOLA 189,-
OKSEMØRBRAD, GORGONZOLA, LØG & ROSMARIN

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 10.00 – 24.00
FREDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)

Julens lukketider

24.12.22-26.12.22 + 1.1.23