MENU
MARTINO ANBEFALER
Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster,
årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster (min. 2 personer)
2 retter 222,- // Vinmenu, 2 gl. 179,-
(Gælder kun fra kl. 11-16)
3 retter 333,- // Vinmenu, 3 gl. 222,-
4 retter 444,- // Vinmenu , 4 gl. 289,-
SNACKS & BOBLER
1 gl. valgfri aperitif 79,-
Moët champagne, Gin & tonic, Gin Hass, Hyldeblomst & hvidvin, Aperol spritz
Snacks 49,-
Martino’s sprøde flager, oliven, saltede nødder og aioli
Snacks inkl. 1 gl. valgfri aperitif 99,-
Flere forskellige bobler på glas eller flasker findes i vinkortet

ANTIPASTI
Min. 2 personer
Vi anbefaler 2-3 antipasti pr. person
Blandede italienske oliven – Soya Mandler 49,-
Prosciutto di Parma 68,-
Grillede artiskokker – Persillemayonnaise 49,-
Bruschetta – Tomat – Basilikum 58,-
Bøffelmozzarella – Tomat – Olivenolie 62,-
Grissini – Trøffelmayo 49,-
Insalada di Merluzzo – Foccaciabrød – Purløg 59,-
Grillet syltet piquillo – Tuncreme – Kapers – Ansjoser 58,-
Grillet jomfruhummer – Aioli – Citron 79,-
Grillede gambas rejer – Persille 69,-
Gratineret gedeost – Sød balsamico – Rucola 62,-
Salsiccia pølse – Pecorino 59,-
Mayonnaise 2 oste – Syltede nødder – Relish 59,-
4 ANTIPASTI 269,-
6 ANTIPASTI 349,-
8 ANTIPASTI 429,-
CLASSICO
Caprese Salat m/bøffelmozzarella, tomat, balsamico & basilikum 119,-
m. parmaskinke 139,-
Vitello tonnato kalvekød m. kapers, oliven, tuncreme, parmesan, marineret rucola & citron 119,-
Carpaccio af okse m. trøffelemulsion, rucola, saltede nødder & parmasan 129,-
Insalada kyllingebryst, hjertesalat, parmesan, croutons & dressing 149,-
Tilkøb: Parmaskinke 49,-
STEAK & FISK
Confiteret And 239,-
Terrine af confiteret and m. saltbagt selleripuré, appelsin sauce, gratineret trøffelmos, syltede perleløg & sprød parmaskinke
Costata di manzo 300 g 269,-
Grillet okse ribeye m. gulerod i variation, havsalt, rosmarin & rødvinssauce
Filetto di manzo 269,-
Oksemørbrad m. grillet grønt, løgcreme, timian & pebersauce
Fiskesuppe 219,-
Legeret fiskesuppe m. skaldyr, fiskesouffle, persilleolie, sprøde croutons & kryddersmør
Pesce di oggi 239,-
Dagens fangst serveres m. risotto bianche, edamame bønner, Safran Beurre Blanc & spæde urter
PIZZA
Margherita – Frisk basilikum & mozzarella 119,-
Reginella – Parmaskinke, rucola & parmesan 149,-
Veroni – Mozzarella, ovnbagt italiensk skinke, grillede peberfrugter & squash 139,-
Romeo – Oksemørbrad, løg, gorgonzola & rosmarin 159,-
Diavola – Stærk italiensk salami, oksekød, frisk chili & løg 149,-
Mare – Fersk middelhavstun, rejer, kapers & hvidløgsolie 159,-
Mozzarella – Mozzarella, cherrytomater, pesto, rucola & parmesan 139,-
Frutti Di Mare – Muslinger, blæksprutter, havets fisk & skaldyr 189,-
Bianche – Danske kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin & trøffelolie 149,-
Quatro formaggio – 4 slags oste & frisk basilikum 139,-
PASTA & RISOTTO
Spaghetti alla Carbonara legeret m. æg, mascarpone, ricottaost, parmesan & basilikum 159,-
Cannelloni m. langtidstilberedt gris, trøffel-bechamel, syltede bøgehatte, confiteret selleri & persille 179,-
Pasta Penne m. oksemørbrad, løg, persille, revet parmesan & gorgonzola sauce 189,-
Cacio e Pepe m. Pecorino & friskkværnet peber 159,-
Tilkøb: Mix af muslinger, blæksprutter, havets fisk, skaldyr 75,-
Risotto m. artiskok, peberfrugt, parmesan, mascarpone, grillet fennikel & fennikel emulsion 169,-
Tilkøb: Salatskål af spæde salater m. ristede solsikkekerner, tomater, oliven, løg, syltede peberfrugter & croutons 49,-
DESSERT
Ost – 3 slags ost m. sødt, salt & surt 139,-
Panna cotta m. hvid chokolade & hindbær 89,-
Gelato – 3 slags is m. knas, sødt & flager 99,-
Tiramisu – Italiensk kaffekage serveres m. chokolade overtrukkede ladyfingers 89,-
”Blød” chokoladekage m. passionsfrugt creme, vaniljeis, marengs & krystalliseret chokolade 109,-
Pavlova – marengs m. syltede skovbær, sorbet is & vaniljecreme 89,-
ÅBNINGSTIDER
MANDAG – TORSDAG: 11.00 – 22.00
FREDAG – SØNDAG: 10.00 – 22.00
Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar
MANDAG – TORSDAG:
FREDAG – SØNDAG:
KL. 11.00 – 22.00
KL. 10.00 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)