MENU

Alle dage fra kl. 11.00​ – 21.30

SNACKS & BOBLER

1 gl. valgfri aperitif 79,-

(Moët champagne, Gin & tonic, Gin Hass, Hyldeblomst & hvidvin, Aperol spritz)

Snacks

Martino’s sprøde flager, oliven, saltede nødder og aioli 49,-

Snacks inkl. 1 gl. valgfri aperitif 99,-

Flere forskellige bobler på glas eller flasker findes i vinkortet

ANTIPASTA

Antipasti Crudo – 3 pølser – garniture 59,-

Bruschetta – tomat – basilikum 47,-

Bøffelmozzarella – tomat – olivenolie 69,-

Grissini – parmaskinke – trøffelmayo 46,-

Grillet Grønt – brændt hvidløg – olivenolie 49,-

Grillet jomfruhummer – hummermayo – citron 76,-

Gambas – hvidløg – croutons 69,-

Gratineret gedeost – sød balsamico – ruccola 57,-

Gnocchi – tomat- parmaskinke 56,-

Polenta fritter – aioli – havsalt 46,-

Salsiccia pølse – trøffelmayo – rucola 57,-

Rosa kalv – tuncreme – kapers 67,-

2 oste – syltede nødder – relish 68,-

Tiramisu – ladyfingers 46,-

Panna Cotta – mørk Chokolade – appelsin 46,-

4 ANTIPASTI efter køkkenets valg 269,-

6 ANTIPASTI efter køkkenets valg 349,-

8 ANTIPASTI efter køkkenets valg 429,-

CLASSICO

Caprese Salat m/bøffelmozzarella, tomat, balsamico og basilikum 119,-
m. parmaskinke 139,-

Vitello tonnato kalvekød m. kapers, oliven, tuncreme, parmesan, marineret ruccola & citron 119,-

Carpaccio af okse m. trøffelemulsion, fennikel, ruccola, saltede nødder & parmasan 129,-

Insalada kyllingebryst, hjertesalat, parmesan, croutons & dressing 149,-

Tilkøb af parmaskinke: 49,-

Costata di manzo 300 g

Grillet okse ribye m. syltede beder, persillekartofler, havsalt, rosmarin & rødvinssauce 279,-

Filetto di manzo

Oksemørbrad flamberet ved bordet m. smørglaserede rødder & pebersauce 289,-

Pesce e frutti di mare piatto

Skaldyrstallerken m. blåmuslinger, pil selv-rejer, krabbeklør, krebs, fiskerillette, grillet tun & spæde salater 219,-

Tilkøb: Grillet jomfuhummer 55,-

Pesce di oggi

Dagens fangst serveres m. dampet grønt, grillet citron, kartoffel & salsa verde 239,-

PIZZA

​Margherita Frisk basilikum & mozzarella 119,-

Reginella Parmaskinke, ruccola & parmesan 149,-

Veroni Mozzarella, ovnbagt italiensk skinke, grillede peberfrugter & squash 139,-

Romeo Oksemørbrad, løg, gorgonzola, rosmarin & syltede artiskokker 159,-

Diavola Stærk italiensk salami, oksekød, frisk chili & løg 139,-

Mare Fersk middelhavstun, rejer, kapers & hvidløgsolie 159,-

Mozzarella Mozzarella, cherrytomater, pesto, rucola & parmesan 139,-

Frutti Di Mare Muslinger, blæksprutter, havets fisk & skaldyr 189,-

Biance Danske kartofler, mascarpone, flagesalt, gedeost, løg, rosmarin, trøffelolie 139,-

Quatro formaggio 4 slags oste & frisk basilikum 139,-

PASTA

Spaghetti alla Carbonara legeret m. æg, mascarpone, ricottaost, parmesan & basilikum 149,-

Lasagne alla Bolognese m. gratineret ost & basilikum 149,-

Pasta Penne m. oksemørbrad, løg, persille, revet parmesan & hvidløgscreme 169,-

Linguini Frutti De Mare m. muslinger, blæksprutter, havets fisk & skaldyr 219,-

Tilkøb: Salatskål af spæde salater m. ristede solsikkekerner, tomater, oliven, løg, syltede peberfrugter & croutons 49,-

Frisk trøffel 49,-

DESSERT

​Ost 3 slags ost m. sødt, salt & surt 119,-

Panna cotta m. hvid chokolade & hindbær 89,-

Gelato 3 slags is m. knas, sødt & flager 89,-

Tiramisu Italiensk kaffekage serveres m. chokolade overtrukkede ladyfingers 89,-

Zuppa Inglese Sponge cake serveres m. vaniljecreme, frugtcoulis, citronsorbet & brændt hvid chokolade 92,-

Pavlova marengs m. syltede skovbær, sorbetis & vaniljecreme 92,-

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 21.30

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)