MORTENSAFTEN PÅ MARTINO

8. – 10. november

FORRET

Bagt laks m/spinat gratin

hummerskum og friske krydderurter

HOVEDRET

Gammeldaw´s andesteg.

Serveret m/brunede- og hvide kartofler,

½ æble m/gelé, rødkål og ande sauce

DESSERT

Chokolade Panna Cotta

m/brændt hvid chokolade og sprød marengs

333,- pr. person

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 21.30

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

ÅBNINGSTIDER

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – 21.30
KL. 10.00 – 21.30