Nytårsaften på ANKER
18.00 – 02.00 

Stående Velkomst drink & Snacks kl. 18.00

5 retters nytårsmenu kl. 19.00

Bobler & kransekage til midnat

DJ spiller op fra kl. 22.00-02.00

Snacks

Hummerchips m. brændt hvidløg, & Aioli
Syltede oliven & saltbagte mandler
Røget mini øl pølser m. sort trøffelmayonnaise

Menu

Appetizer:
Østers, naturel, friteret & rødvinsvinaigrette

Forret:
Cremet hummersuppe m/urtemarinerede rejer, sprøde croutoner & dild olie

Mellemret:
Rørt tartar m/pebermayonnaise, rå æggeblomme & syltede løg

Hovedret på fade:
Helstegt kalveryg m/kartoffelkompot, løg lyonnaise, emmentaler ost, glaserede beder & rødvinssauce

Dessert:
Hvid chokolade panna cotta m. saltet karamel, syltede sensommerbær & chokoladekage crumblé

Under maden serveres en tilpasset vinmenu.

Pris på arrangementet 1199,- pr. person

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: 11.00 – 22.00
FREDAG – SØNDAG: 10.00 – 22.00

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 22.00
KL. 10.00 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)