Om Martino

RESTAURANT MARTINO

Den italienske restaurant Martino ligger ved Marselisborg lystbådehavn, med den flotteste udsigt over Aarhus bugten. Denne perle, med den sydlandske stemning er placeret 2 km fra Åen og Aarhus C’s pulserende byliv. Den maritime restaurant er præget af en afslappet, hyggelig og behagelig atmosfære. Med havudsigten er dette spisested et ideelt pusterum fra midtbyens summen. Nyd et måltid mad, imens du nyder en bid af Italien.

FEST MED FANTASTISK UDSIGT

Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet, dele gode madoplevelser og altid leve op til gæsternes forventninger. Placeringen og lokalerne er ideelle når livets mange fester skal fejres. Bryllup, konference, romantik, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb – vi har lokalerne som passer til netop dit event.

DET ITALIENSKE KØKKEN

Martino’s menu er inspireret af det italienske køkken. Vi byder vi på lækre fiske- og kødretter, samt vores smagfulde pizzakort.
Udover det, kan vores social dining menuer varmt anbefales! Her kan I nyde en social dining menu på vores udsigtsterrasse.
Vores menuer byder på 4, 6  eller 8 lækre elementer, anrettet på mindre fade “to-share”.
Hos os er produktkvaliteten vigtig, da vi serverer gode og friske råvarer for vores gæster. Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet og altid leve op til gæsternes forventninger.

HVEM ER VI?

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant Martino, Restaurant Anker, Den Lille Kro, Restaurant Norr i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 10.00 – 24.00
FREDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)

Julens lukketider

24.12.22-26.12.22 + 1.1.23