​Firmaarrangementer og selskaber​

Det skal blive en dag der huskes, hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst eller den helt store festdag, et kursus, forretningsmøde eller andet.

Vi arrangerer selskaber fra 6 - 160 personer og vi har mange års erfaring, så I kan være sikre på at i er i gode hænder fra start til slut.

For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 6 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.

​I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

​- Vi glæder os til at betjene Jer!​​​

Sammensæt din festmenu: 3, 4 eller 5 retter

​Forretter:

Dampet laks

Dampet laks serveres m/citron creme, sprøde flager, variation af agurk og friske krydderurter

Letrøget torsk

Letrøget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af tomater og frisk fennikel

Fiske souffle

Souffle af lys fisk serveres m/sprød grønt, urte dressing, sprøde kerner og dild

​Skaldyrs risotto

Skaldyrs risotto serveres m/ havets fisk og skaldyr, kapers, syltede løg og dild

_______________

​​

​Carpaccio

Carpaccio af okse serveres m/modnet parmesan, grønne tomater og spæd salat

Hummersuppe

Skummende hummersuppe serveres m/ cannelloni på tomatiseret fiskesouffle og friske urter

Vitello tonnato

​Kalveinderlår m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler, parmesan og havsalt

Bresaola

Bresaola serveres m/sprød salat, variation af æbler og sennep

_______________

Hovedretter:

Okseculotte

Rosastegt amerikansk okseculotte serveres m/souffle på årstidens grønt, bagte løg og kartoffel terrin

Farseret unghanebryst

Farseret unghane med trøffel og parmesan, basilikums souffle m/spæde grøntsager, pure og estragon glace

​Oksemørbrad

Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffel terrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

Svinemørbrad

Helstegt svinemørbrad serveres m/sprød panchetta, majs, grov mos, tyttebær og monteret glace

________________

Oste:

Oste-tallerken

4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Pandestegt Taleggio

Pandestegt italiensk ost m/blommekompot, vanilje syltede løg og stegt rugbrød

_______________

Dessert:

Mazzerinkage

Mazzarinkage m/marengs toppe og marshmallows

Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Variation af chokolade

Kraftig ckokolade kage serveres m/mousse, gele, hjemmelavet fløde is, pyntet m/friske bær og sprøde flager

Hjemmelavede pandekager m/is

2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce og brændt hvid chokolade

Fragilité

Sprød fragilité m/ristede nødder. Serveres m/nougat creme, friske bær og citron melisse

_______________

”Gå-hjem” menu

Italiensk pølse/ostebord

Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Frikadeller m/kold kartoffelsalat

Hertil serveres agurkesalat, sennep, rugbrød og smør

Tarteletter

Tarteletter m/hønsekød i asparges

Lasagne

Klassisk italiensk lasagne m/lyst brød og tomat salat

Hotdogs

Klassiske almindelige eller franske hotdogs

Pris-oversigt

​​​​

3-retter 358,-

Velkomst 49,- Snacks 49,- Kaffe 39,- ”Sødt” 35,- Cognac 48,- ”Gå-hjem” 98,- Samlet 676,-

​4-retter 398,-

Velkomst 49,- Snacks 49,- Kaffe 39,- ”Sødt” 35,- Cognac 48,- ”Gå-hjem” 98,- Samlet 716,-

5-retter 438,-

Velkomst 49,- Snacks 49,- Kaffe 39,- ”Sødt” 35,- Cognac 48,- ”Gå-hjem” 98,- Samlet 756,-

Praktiske – og generelle oplysninger ved selskabsarrangementer – og "mad ud af huset"


Af hensyn til efterfølgende arrangementer er følgende sluttidspunkter gældende såfremt intet andet er aftalt.

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er inkluderet dagens blomster med dertil hørende lys og servietter. Såfremt der ønskes pyntet med friske blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. couvert efter nærmere aftale.

Ved "Mad ud af huset" er transportudgifterne inkluderet ved levering i en radius af 12 km. fra Marselisborg Havn ved minimum 15 couverter.
Såfremt ikke andet står anført på vor bekræftelse er DRC's standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v.

Der tages forbehold for fejl og mangler i materialet.
Ret til pris- og menu ændringer forbeholdes, helt frem til reservationsdagen.​​

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv deres arrangement

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.

Se menuerne længere oppe på siden

________________

Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________

”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

"Buffet”

Serveres ved bordene på fade eller som buffet

(min. 15 couverter)

Forslag 1

Hø røget laks m/dild emulsion og syltede rødløg

Lammekølle m/persille og hvidløg

Helstegt kalvefilet m/kapers og urter

Årstidens grillede grøntsager

Tomatsalat m/oliven og mozzarella

Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing

Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette

Kartoffel kompot m/spinat og hvidløg

Tiramisu m/chokolade overtrukket ladyfingers

Hjemmebagt brød

​​​

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrøds chips

Glaseret okse culotte m/sauce og urter

Farseret unghanebryst m/spinat

Årstidens kartoffel

Spæde salater m/skud, sprødt og årstidens grøntsager

Hvedekerne salat m/grillede peberfrugter, parmesanost og basilikum

Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Hvid chokolade panna cotta m/syltede bær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 329,-

​​

Forslag 3

​​

Italiensk frokostbuffet

Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum

Vitello Tonnato m/tuncreme og kapers

Carpaccio m/rucolasalat, parmesan og oliven

3 slags italienske pølser m/garniture

Helstegt rosmarin marineret okse culotte m/grillede peberfrugter, løg og krydderurter

Tomatsalat m/oliven og mozzarella

Pastasalat m/grillede grøntsager og friske urter

Kartoffelkompot m/spinat og hvidløg

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Små Tiramisu-kager

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 329,-

Forslag 4

​​

Dansk frokostbuffet

Hvide sild m/karrysalat

Fiskefilet m/hjemmelavet remoulade

Æg og rejer

Leverpostej m/bacon og svampe

Tarteletter m/hønskød i asparges

Lun mørbradbøf m/bløde løg

Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål

Frikadeller m/kartoffelsalat

Roastbeef m/peberrod og ristede løg

2 slags ost

Brød, kiks og smør

Pris pr. couvert 298,-

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon

Ristede brunchpølser m/ketchup

Yoghurt m/müsli

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Rullepølse m/sky og løg

Syltetøj og honning

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

​​

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

Pandekager – amerikanske eller almindelige

Røget laks m/rygeostcreme

Rygeostcreme m/purløg og rødløg

Røget laksetatar m/æbler og løg

Krydder frikadeller

Krydderpaté m/syltede agurker

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porre og løg

Små tiramisu-kager

Chokoladekage m/bær

Hjemmelavet nutella og pålægs chokolade

Kanelsnegle

Mini croissant

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

Kaffe/the og “sødt”

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-

​Åbningstider​​

Mandag-fredag:​  10.00 - ca. 23.00​

​Lørdag-søndag:  10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30)

Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.​

Det er desværre ikke muligt at reservere borde udendørs. Hvis i ønsker at sidde ude og der er pladser ledige når i kommer, rykker vi jer naturligvis udenfor​​

Restaurant Martino ApS

Marselisborg Havnevej 46 B
​8000 Aarhus C

CVR: 38749978

​​86 18 19 69

martino@martino.dk​

facebook-logo

Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 209 anmeldelser på​ Facebook​

​KONTROLRAPPORT

​SE FØDEVARESTYRELSENS  KONTROLRAPPORT

KIG INDENFOR

SE HER