​Fødselsdagsselskab​

​I hyggelige og lækre lokaler, tilbyder vi festarrangementer fra 10 – 160 personer

​Det skal blive en dag der huskes, hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst eller den helt store festdag, et kursus/møde eller andet.

For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 15 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.

​I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

​​

​- Vi glæder os til at betjene Jer!​​​

​SAMMENSÆT DIN FESTMENU: 3, 4 ELLER 5 RETTER

Stående forret:

(vælg 4 stk. kanapéer efter eget ønske)

1.​Bruchetta m/tomat og basilikum
2.​Røget vagtelæg i butterdejsskal m/rogn og spirer
3.​Tigerrejer m/aioli og toastet brød
4.​Rørt laksetatar i butterdej m/purløg og syltede sennepsfrø
5.​Kalveculotte på toasted brød m/syltede løgskaller og estragon creme
6.​Rosmarin stegt lammekortelet m/estragon creme
Langtids stegt svinenakke m/urtemayonnaise
​​
Tilvalg pr. stk. 25.-

Forretter og mellemretter:


Skindstegt laks
Skindstegt laks serveres i fiskefumé på kål juice m/spidskåls sauté og hasselnødder


Letrøget torsk
Let røget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af tomater og frisk fennikel


Rørt tuntatar
Rørt tuntatar på salat bund m/urtemayonnaise, syltede løg, sprøde kerner og dild


Stegte kammuslinger
Stegte kammuslinger m/Martino´s rygeost, vanilje syltede perleløg, radise crudité og sprøde croutons


Hummersuppe
Skummende hummersuppe serveres m/bagt torsk og hvidvinsdampede blåmuslinger


Italiensk antipasti tallerken
5 italienske pølser & 3 italienske oste m/tilhørende specialiteter
​​
_______________

​Hovedretter:

​​
Rosastegt højrebsfilet
Rosastegt højrebsfilet serveres m/souffle påårstidens grønt, bagte løg og kartoffelterrine

Fyldt unghanebryst
Fyldt unghanebryst serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce

Oksemørbrad
Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffelterrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

Kalvesteg stegt som vildt
Kalvestegt stegt som vildt serveres m/syltede tyttebær, æbler m/gelé, waldorfsalat, brunede kartofler og vildt sauce

Helstegt lammekrone
Helstegt lammekrone m/spæde grøntsager, kartoffelterrine, lammesauce og tyttebær
​​
​________________


Oste:


Oste-tallerken
4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Karamelliseret gedeost
Karamelliseret gedeostm/oliven, basilikum og blomme kompot



_______________



Dessert:


Mazzerinkage
Mazzerinkage m/marengs toppe og marshmallows
Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Chokolade kugle
Martino’s chokolade kugle fyldt med bær mousse, is og knas

Hjemmelavede pandekager m/is
2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce
og brændt hvid chokolade

Cheesecake
Cheesecake på røde bær serveres m/ristede nødder, nougat creme, friske røde bær og citron melisse

​​
_______________

​​

”Gå-hjem” menu


Italiensk pølse/ostebord
Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Frikadeller m/kold kartoffelsalat
Hertil serveres agurkesalat, sennep, rugbrød og smør

Tarteletter
Tarteletter m/hønsekød i asparges

Hotdogs
Klassiske hotdogs med det hele

Italiensk urtesuppe
Italiensk urtesuppe m/kødboller og ristede panchetta tern

​​

Pris-oversigt


​ Menu Velkomst Snacks Kaffe ”Sødt” Cognac ”Gå-hjem” Samlet


3-retter 358,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 676,-

​4-retter 398,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 716,-

5-retter 438,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 756,-

”Samlet pakke” arrangement​
Sammensæt selv deres arrangement
​​

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.
Se menuerne længere oppe på siden

________________


Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________


”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-


Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

​Buffet


Serveres ved bordene på fade eller som buffet
(min. 15 couverter)


Forslag 1

Rørt laksetatar m/dild emulsion og syltede rødløg
Fyldt unghane m/spinat og hvidløg
Helstegt kalvefilet m/stegte svampe
Årstidens grillede grøntsager
Tomatsalat m/oliven og mozzarella
Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing
Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette
Råstegte kartofler m/spinat og hvidløg
Tiramisu m/chokoladeovertrukket ladyfingers
Hjemmebagt brød

​​​
Pris pr. couvert 329,-


Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrøds chips
Glaseret okse culotte m/sauce og urter
Farseret lammekølle m/solmodne tomater og basilikum
Råstegte kartofler m/persille, ristede græskarkerner og panchetta
Spæde salater m/hvedekerner, tomater på stilk, parmesanost og basilikum
Kold krydder kartoffelsalat m/purløg, radiser og senneps vinaigrette
2 slags italienske oste m/sødt og sprødt
Karamel panna cotta m/syltede bær
Hjemmebagt brød


Pris pr. couvert 329,-


Forslag 3 - Italiensk Frokostbuffet

​​
Italiensk frokostbuffet
​Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum
Kalveinderlår m/tuncreme og capers
Carpaccio m/rucolasalat, parmesan og oliven
3 slags italienske pølser m/garniture
Helstegt rosmarin marineret okseculotte m/grillet grønt, løg og krydderurter
Tomatsalat m/oliven og mozzarella
Ovnstegte kartofler m/svampe og rosmarin
2 slags italienske oste m/sødt og sprødt
Små Tiramisu-kager
Hjemmebagt brød


Pris pr. couvert 329,-

​​

Forslag 4 - Dansk Frokostbuffet

​​

Dansk frokostbuffet
​Martino’s marinerede sild m/karrysalat
Fiskefilet m/remoulade
Æg og rejer
Leverpostej m/bacon og svampe
Tarteletter m/høns og asparges
Lun mørbradbøf m/bløde løg
Ribbensteg m/ rødkål
Frikadeller m/kartoffelsalat
Roastbeef m/peberrod og ristede løg
2 slags ost
Brød, kiks og smør​

Pris pr. couvert 329,-

Brunch som buffet
(min. 12 personer)

Brunch som buffet
(min. 12 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon
Martino’s krydderpølser m/ketchup
Yoghurt m/müsli
3 slags italienske pølser m/garniture
3 slags oste m/tilbehør
Leverpostej m/svampe og bacon
Rullepølse m/sky og løg
Syltetøj og sirup
Hjemmebagt brød
Smør

Pris pr. couvert 169,-
​​

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

​Brunchpandekager
Røget laks m/rygeostcreme
Krydder frikadeller
Tærte m/spinat og laks
Tærte m/porre og løg
Små tiramisu-kager
Chokoladekage m/bær
Mini croissant
Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-
​​

Brunch – ”Tidlig frokost buffet”

3 slags italienske pølser m/garniture
3 slags oste m/tilbehør
Leverpostej m/svampe og bacon
Frikadeller m/marineret kartoffelsalat og krydderurter
Rullepølse m/sky og løg
Tærte m/porre og løg
Brunch pandekager m/sirup
Chokoladekager m/bær
Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert 249,-

Kaffe/the og “sødt”

​Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the/mælk/juice/vand ad libitum, pax 79,-

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-​

Praktiske – og generelle oplysninger

ved selskabsarrangementer – og "mad ud af huset"

Af hensyn til efterfølgende arrangementer er følgende sluttidspunkter gældende såfremt intet andet er aftalt.

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er inkluderet dagens blomster med dertil hørende lys og servietter. Såfremt der ønskes pyntet med friske blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. couvert efter nærmere aftale.

Ved "Mad ud af huset" er transportudgifterne inkluderet ved levering i en radius af 12 km. fra Marselisborg Havn ved minimum 15 couverter.

Såfremt ikke andet står anført på vor bekræftelse er DRC's standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister med mere.

​Åbningstider​​

Mandag-fredag:​  10.00 - ca. 23.00​

​Lørdag-søndag:  10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30)

Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.​

Det er desværre ikke muligt at reservere borde udendørs. Hvis i ønsker at sidde ude og der er pladser ledige når i kommer, rykker vi jer naturligvis udenfor​​

Restaurant Martino ApS

Marselisborg Havnevej 46 B
​8000 Aarhus C

CVR: 38749978

​​86 18 19 69

martino@martino.dk​

facebook-logo

Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 209 anmeldelser på​ Facebook​

​KONTROLRAPPORT

​SE FØDEVARESTYRELSENS  KONTROLRAPPORT

KIG INDENFOR

SE HER