Menukort​

​Sammensæt din festmenu: 3, 4 eller 5 retter

Stående forret:

(vælg 4 stk. kanapéer efter eget ønske)

1. Crostini m/tomat og basilikum

2. Kartoffel chips m/artiskokcreme, parmaskinke og parmesanost

3. Fyldt champignon m/hvidløg, tomat og mozarella

4. Rørt laksetatar i butterdej m/purløg og syltede sennepsfrø

5. Kalveculotte på toasted brød m/syltede løgskaller og estragon mayo

6. Rosmarinstegt lammekotelet m/estragon creme og syltede perleløg

7. Langtidsstegt svinenakke m/trøffelmayo og hvidløgschips​​

Tilvalg pr. stk. 25.-

Forretter og mellemretter:

Skindstegt laks

Skindstegt laks serveres i fiskefumé på kål juice m/spidskåls sauté og hasselnødder

Letrøget torsk

Let røget torsk serveres m/basilikums flager, pesto, variation af tomater og frisk fennikel

Rørt tuntatar

Rørt tuntatar på salat bund m/urtemayonnaise, syltede løg, sprøde kerner og dild

Stegte kammuslinger

Stegte kammuslinger m/Martino´s rygeost, vanilje syltede perleløg, radise crudité og sprøde croutons

Hummersuppe

Skummende hummersuppe serveres m/bagt torsk og hvidvinsdampede blåmuslinger

Vitello tonnato

Kalvekød m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler og parmesan​​

_______________

​Hovedretter:

​​

Rosastegt højrebsfilet

Rosastegt højrebsfilet serveres m/souffle påårstidens grønt, bagte løg og kartoffelterrine

Fyldt unghanebryst

Fyldt unghanebryst serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce

Oksemørbrad

Timian stegt oksemørbrad serveres m/smørdampet sæson grønt, kartoffelterrine, trøffel sauce og sprøde crudité af frisk grønt

​​

​________________

Oste:

Oste-tallerken

4 slags oste m/hybenkompot, syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks

Grillet tallegio

Mørk balsamico, sprøde pecorino chips og blommekompot​

_______________

Dessert:

Mazzerinkage

Mazzerinkage m/marengs toppe og marshmallows

Serveres m/citron sorbet, hvid chokolade og saltet karamel

Chokolade kugle

Martino’s chokolade kugle fyldt med bær mousse, is og knas

Hjemmelavede pandekager m/is

2 stk. hjemmelavede pandekager m/vanilje is, jordbærsauce

og brændt hvid chokolade

Martinos chokoladekage

Chokolagekage m/hvid chokolademousse, frugtsorbet, marinerede bær og rød skovsyre​

​​

_______________

​​

”Gå-hjem” menu

Italiensk pølse/ostebord

Forskellige slags italienske pølser og oste. Serveres m/italiensk garniture og hjemmebagt brød

Italienske frikadeller m/salvie, hvidløg og oliven

Hertil serveres råstegte kartofler m/tomat salsasauce​

Tarteletter

Tarteletter m/hønsekød i asparges

Hotdogs

Klassiske hotdogs med det hele

Italiensk urtesuppe

Italiensk urtesuppe m/kødboller og ristede panchetta tern

​​

Pris-oversigt

​ Menu Velkomst Snacks Kaffe ”Sødt” Cognac ”Gå-hjem” Samlet

3-retter 358,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 676,-

​4-retter 398,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 716,-

5-retter 438,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 756,-

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv deres arrangement

​​

Velkomstdrinks

Martino´s velkomstdrinks

________________

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab.

Se menuerne længere oppe på siden

________________

Kaffe

Kaffe/the m/hjemmelavet ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

________________

”Gå-hjem” menu

Se menuerne under ”Gå-hjem” menu længere oppe på siden

________________

Drikkevarer

Martino’s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og is-vand

Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

​Buffet

Serveres ved bordene på fade eller som buffet

(min. 15 couverter)

Forslag 1

Letsaltet tuntatar, æbler, rødløg, koriander, dild, æggeblomme, emulsion og syltede rødløg

Fyldt unghane m/spinat og hvidløg

Helstegt kalvefilet m/stegte svampe

Årstidens grillede grøntsager

Tomatsalat m/oliven, basilikum og mozzarella

Salat m/kylling, panchetta, løg, oliven, parmesan og dressing

Kold krydder pasta m/pesto, soltørrede tomater, parmesan, mozzarella og frisk basilikum

Råstegte kartofler m/spinat og hvidløg

Tiramisu m/chokoladeovertrukket ladyfingers og kakao

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 2

Let røget torsk m/radiser, æbler og rugbrødschips

Glaseret okseculotte m/skysauce og urter

Farseret lammekølle m/solmodne tomater og basilikum

Råstegte kartofler m/persille, ristede græskarkerner og panchetta

Spæde salater m/hvedekerner, tomater, syltede tomater, parmesanost og basilikum

Noggie m/tomat, løg, basilikum og spæde urter

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Karamel pannacotta m/syltede bær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 3 - Italiensk Frokost buffet

​​

Crostini m/tomat, hvidløg og basilikum

Vitello Tonnato - kalvekød m/tuncreme, kapers, salat, oliven, saltede mandler og parmesan

Kold krydder pasta m/pesto, soltørrede tomater, parmesan, mozzarella og frisk basilikum

3 slags italienske pølser m/garniture

Helstegt rosmarin marineret okseculotte m/grillet grønt, løg og krydderurter

Tomatsalat m/oliven, basilikum og mozzarella

Ovnstegte kartofler, løg m/rosmarin, trøffelolie og havsalt

2 slags italienske oste m/sødt og sprødt

Små Tiramisukager

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

​​​

Brunch som buffet

(min. 12 personer)

Brunch

Scrambled eggs m/bacon

Martino’s krydderpølser m/ketchup

Yoghurt m/müsli

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Rullepølse m/sky og løg

Syltetøj og sirup

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

​​

Tilvalg til brunch

Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg

​Brunchpandekager

Røget laks m/rygeostcreme

Krydder frikadeller

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porre og løg

Små tiramisu-kager

Chokoladekage m/bær

Mini croissant

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

​​

Brunch – ”Tidlig frokost buffet”

3 slags italienske pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Leverpostej m/svampe og bacon

Frikadeller m/marineret kartoffelsalat og krydderurter

Rullepølse m/sky og løg

Tærte m/porre og løg

Brunch pandekager m/sirup

Chokoladekager m/bær

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert 249,-

Kaffe/the og “sødt”

​Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the/mælk/juice/vand ad libitum, pax 79,-

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

”Små sødt” til kaffen, pax 35,-​

​Åbningstider​​

Mandag-fredag:​  10.00 - ca. 23.00​

​Lørdag-søndag:  10.00 - ca. 23.00​

(Køkkenet lukker 21.30)

Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.​

Restaurant Martino ApS

Marselisborg Havnevej 46 B
​8000 Aarhus C

CVR: 38749978

​​86 18 19 69

martino@martino.dk​

facebook-logo

Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 209 anmeldelser på​ Facebook​

​KONTROLRAPPORT

​SE FØDEVARESTYRELSENS  KONTROLRAPPORT

KIG INDENFOR

SE HER