SEPTEMBER MENU

Torsk med brændt hvidløg,

marineret glasskål og kærnemælkssauce

–o–

Ovnbagt radicchio med citroncreme,

revet æggeblomme, trøffelsne og kørvel

–o–

Okse med beder i variation,

brombær og tomatiseret demiglace

–o–

Hindbær og rosmarin

Serveret med ferskencoulis,

iscreme og marengs

3 retter – 333,-

Vin menu – 3 retter – 222,-

–o–

4 retter – 444,-

Vin menu – 4 retter – 289,-

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
LØRDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – ca. 23.00
(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – ca. 23.00
KL. 11.00 – ca. 23.00

(køkkenet lukker kl 21.30 alle dage)
Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.