TILPASSET MENUKORT

Mandag den 17. marts

Dagens ret


Saltet torsk serveret i lind kartoffelmos m. hvidløg, laurbær og cremefraiche.
Hertil spæde urter og brændt hvidløg

Pris 125,-

Nyd en lækker 3-retters menu

Menuen skiftes løbende

FORRET

Grillede kæmperejer m/aioli, brændt citron og små salater

HOVEDRET

Braiseret okse med cremet gorgenzola, kraftig skysauce og jordskokker

DESSERT

Chokolade panacotta med sprød karamel og appelsin

Pris 249,-

Vi tilbyder også følgende retter:

//

300g. Ribeye 

Ribeye steak m. kartofler, sæson grønt, sky sauce & tyttebær

249kr.

Pasta Mare 

Sæsons fisk & skaldyr marineret i pesto & hvidløg

189kr.

Anti Pasti

6 retters Anti Pasti tallerken. Kokkens anbefalinger af husets delikatesser.

269kr.

BOOK BORD

BOOK HER

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 10.00 – 21.30

Åbningstider i julen:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar

MANDAG – SØNDAG:

KL. 10.00 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)